neo analiz

29 Aralık NEO analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Neo Aralık ayında bir önceki ayın kazanımlarını büyük ölçüde geri verdi. 17 dolar bandındaki önemli bir direnç alanını kıramayan Neo, bu seviyeden gelen satışlar aralık ayında 12 dolara kadar geriledi. Yılın son günlerinde toparlanma çabası içinde olan NEO/USDT’nin son durumunu değerlendirdik.

NEO, Aralık ayında iki kez test ettiği 18 dolar bandına yeniden giremeyince sert satışlar gördü. Özellikle 23-24 Aralık tarihlerindeki dalgalanma sonrası NEO, 14 – 16 aralık bandına hareket ediyor. Son zirve (18,74) ve son dip (12,21) baz alınarak ölçülen Fibonacci düzeltme seviyelerine göre bu alan Fib 0,318 – Fib 0,618 arasında kalıyor. Bu yatay bantta ise Fib 0,50 kanalın orta çizgisini oluşturuyor.

NEO bant hareketi yeni yönünü belirleyecek

neo/usdt grafiği

Haftaya yükselişle başlayan kripto para, Fib 0,618 değerini kırma girişiminde bulunsa da piyasa genel düşüşüyle birlikte bugün kanalın alt bandına doğru düşmeye başladı. Buna göre bugün 14,38 dolarda bulunan Fib 0,318 önemli bir destek fiyatı olarak takip edilebilir. Ortalama 15,13 dolara denk gelen Fib 0,5 ise yazım esnasında bir ara direnç olmuş durumda. Günün geri kalanında 15,13 dolar üzeri saatlik kapanışlarda alıcılar yeniden 15.92’de konumlanmış kanalın üst direncini test etmek için harekete geçebilir.

Günlük görünümde stokastik RSI da nötr durumda bulunarak altcoin’in henüz kısa vadedeki yükseliş ivmesinin bozulmadığını gösteriyor. Stoch RSI’ın konumu da 15,13 dolar fiyatının üzerinde fiyat oluşumları yukarı yönlü ivmenin devamı için belirleyici olabileceğini gösteriyor.

Günlük NEO/USDT grafiğinde görünen 100, 50 ve 20 günlük MA dizilişi ise kripto paranın düşüş seyrini işaret ederek 16 doların altında NEO’nun riskli bölgede kaldığını gösteriyor. Fib 0,618 değerinin altında gün kapanışları geldikçe aşağı yönlü baskının arttığını görebiliriz.

NEO/USDT, işlem hacminin alıcı yönlü artması halinde 16 dolar bandında gün kapanışı gerçekleştirebilirse hedef yeniden 18 dolar olarak gözüküyor. Bu yolda ilk direnç 17,10 dolar seviyelerinde gelebilecekken kırılması durumunda 18,75 dolara kadar bir yükseliş görülebilir.

Sonuç

Ocak ayında pozitif bir ivmenin başlaması durumunda NEO’nun son kuruluma göre 21-24 dolar bant aralığına ulaşma ihtimali bulunuyor. Bu şu an ki fiyatından yüzde 40-60 oranında bir yükselişe denk geliyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin