18 Mart Ripple analizi: XRP için teknik göstergeler ne diyor?
18 Mart Ripple analizi: XRP için teknik göstergeler ne diyor?

28 mayıs Ripple fiyat analizi: Ağır satış baskısı devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

28 Mayıs Ripple fiyatı ile ilgili önemli detaylar aşağıda listelenmiştir

  • Ripple fiyatı 0,6250 dolar üzerindeki hareketine tutunmayı başaramadı ve ABD doları karşısında değer kaybetti
  • XRP/USD paritesinin saatlik grafiğinde 0,6120 dolar direncinin altında ana düşüş trendi bulunuyor.
  • XRP/USD çifti ana destek seviyesi 0,5780 dolara doğru hızlı bir hareket gerçekleştirdi
  • Ripple fiyatının dolar ve Bitcoin karşısında açık bir şekilde baskı altında olduğunu söyleyebiliriz. XRP’nin, kısa dönemde 0,6 dolar altındaki günlük kapanışları düşüşü hızlandırabilir

28 Mayıs Ripple fiyatı hareketleri

XRP/USD paritesi, yazım esnasında 0,5750 dolar seviyesine düşerek, bu noktada tutunmaya çalışıyor. 0.60 dolar destek noktasının altına sarktıktan hızlı bir şekilde değer kaybeden XRP, yukarı yönlü olarak 100 SMA üzerine çıkması bekleniyordu. Fakat Asya işlem saatinde piyasalarda ani bir satış dalgası görüldü. Bu son hareketle fiyat, önemli direnç seviyesi olan fib 0,50 seviyesinin altına sarkmış oldu.

0,6150 dolar seviyesinin altında düşen XRP paritesi, yukarı yönlü 100 SMA’ya denk gelen 0,61 doların üzerine çıkamaması kazançları engellemiş oldu. Bu direnç noktasının alt bölgesinde ise bir düşüş trendi bulunuyor. Ripple’ın içinde bulunduğu mevcut düşüş trendini kırması için ise 0,62 doların üzerindeki günlük kapanışlara ihtiyacı vardır. Eğer bu direnç noktası geçilebilirse, bir sonraki önemli seviye 0,65 dolar olarak gözükmektedir.

28 mayıs ripple

Grafiğe baktığımızda, fiyatın 0,6 dolara olan ana destek seviyesinin altına sarktığını görüyoruz. Bundan sonraki destek noktası ise Fib 76,4 seviyesine denk gelen 0,59 olarak gözükmektedir. Ayrıca en önemli ve kritik destek noktası ise 0,5750 dolar seviyesidir. Kayıpları tutmak açısından oldukça önemli bir seviyedir.

Teknik göstergelere baktığımızda;

Saatlik MACD: XRP/USD düşüş bölgesinde

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): XRP/USD 30 seviyesine doğru hareket ediyor

Ana Destek Seviyesi: 0,5750 dolar

Ana Direnç Seviyesi: 0,6200 dolar

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin