Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

28 Eylül Tron (TRX) ve Polkadot (DOT) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önemli bir destek seviyesini yitiren Tron son günlerde bir düşüş eğilimi içerisinde. Polkadot ise kısa vadede bir konsolidasyon aşamasındayken bu haberin yazıldığı sırada herhangi bir yön belirleyebilmiş gibi görünmüyor.

Tron (TRX) fiyat analizi

28 Eylül Tron fiyat grafiği
28 Eylül Tron fiyat grafiği

Tron 0,025 dolardan 0,028 dolara yükseldi ancak kısa süre sonra onu 0,026 dolara geri döndüren bir direnç seviyesiyle karşılaştı. Kripto para birimi ayrıca destek bölgesini 0,025 – 0,026 dolara tırmanmasını durduran satış baskısıyla karşılaştı. Tam bu noktada aslında gücün ayıların elinde olduğu ortaya çıktı.

TRX ayrıca grafikte beyazla vurgulanan bir düşüş eğilimi oluşturdu. Momentum göstergesi (RSI) daha yüksek zirvelere işaret ederken fiyat daha düşük zirvelerle karşımıza çıktı.

TRX bu haberin yazıldığı sırada 0,02669 dolardan işlem görüyor. Analistlere göre kripto para biriminin önümüzdeki birkaç işlem seansında desteğini kaybetmesi muhtemelen görünüyor.

Tron ve BitGo geçtiğimiz günlerde wrapped BTC ve wrapped Ethereum’u ekosistemlerine TRC-20 tokeni olarak getirmek adına çok önemli bir stratejik ortaklık duyurdu.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

28 Eylül Polkadot fiyat grafiği
28 Eylül Polkadot fiyat grafiği

DOT bu haberin yazıldığı sırada bir konsolidasyon döneminden geçiyor. Bollinger bantları nispeten fiyata yakın ve bu durum birkaç gündür değişmedi. Söz konusu görünüm piyasada düşen oynaklığa işaret ediyor.

Ticaret hacmi de giderek azalıyor. Bu durum yatırımcıların beklemede olduğunu ve piyasanın bir yön tayin etmesini beklediklerini gösteriyor.

Bu arada 28 Eylül Stellar Lumen fiyat grafiği için buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin