28 Aralık Stellar Lumens ve Waves fiyat analizi: XLM ve WAVES için önemli seviyeler, beklenen yön
28 Aralık Stellar Lumens ve Waves fiyat analizi: XLM ve WAVES için önemli seviyeler, beklenen yön

28 Aralık Stellar Lumens ve Waves fiyat analizi: XLM ve WAVES için önemli seviyeler, beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kısa vadeli bir yükseliş görünümüne sahip olan altcoin piyasası son kayıplarından biraz kurtuldu. Stellar Lumens 0,156 dolar seviyesinin üzerine çıkmaya hazır görünüyor ancak Waves, son birkaç hafta boyunca tutarlı satış baskısı kaydettiği için direnç seviyesini kıramadı.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

XLM, son birkaç gündür düşen ticaret hacmiyle grafiklerde simetrik bir üçgen modeli (mavi) oluşturdu. 0,156 dolardaki %50 Fibonacci geri çekilme seviyesinin ve 0,138 dolardaki %61,8 geri çekilme seviyesinin güçlü direnç ve destek seviyeleri olarak hareket etmesi beklenebilir.

MACD sıfır çizgisinin altında hareket ediyor ve geçtiğimiz birkaç gün içinde XLM için ivme kaybı yaşarken ve yükseliş eğilimi oluştururken, aynı olasılıkla daha yüksek bir tırmanışa geçti.

Artan işlem hacmi ile desteklenen her iki seviyenin üzerinde bir işlem seansı, XLM için bir sonraki hareketin yönünü muhtemelen belirleyecek.

Waves (WAVES) fiyat analizi

Geçen hafta WAVES, ayılara karşı 6,6 dolar seviyesini kaybetti. 5,6 dolarlık bölgeden keskin bir şekilde sıçradı ve devamında 6,6 dolar seviyesini ayılardan geri almaya çalıştı.

Fiyat durdu ve bir direnç olarak test etmek için seviyenin altına düştü. Ayrıca, OBV, son üç hafta içinde WAVES’in arkasındaki tutarlı satış hacmini vurguladı.

Son olarak Stokastik RSI, önümüzdeki birkaç saat içinde aşırı alım bölgesine tırmanabilir ve aynı zamanda, alıcı ilgisinin devam etmemesi, muhtemelen fiyatta bir düşüşle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin