Ethereum ve Shiba Inu yükselecek mi? Yanıtı bu teknik analizde!
Ethereum ve Shiba Inu yükselecek mi? Yanıtı bu teknik analizde!

27 Mart Polkadot ve Ripple (XRP) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot (DOT), 24 Mart’ta simetrik üçgenin ve 50 günlük SMA seviyesi olan 32.55 $’ın altına düştü ve ayıların boğalara karşı üstünlük sağladığını gösterdi. Genellikle, fiyat önemli bir seviyenin altına düştükten sonra, seviyeyi yeniden test etme eğilimindedir. Bu durumda, fiyat 20 günlük EMA seviyesi olan 34,26 $’a yakın olan kırılma noktasına yükselebilir.

Fiyat bu dirençten düşerse, hissiyatın negatife döndüğünü ve traderların rallilerde satış yaptığını gösterecek. Ayılar daha sonra fiyatı 26.50 doların altına çekmeye çalışacak. Eğer çekebilirlerse, DOT / USD kuru düşüşünü 18.22 $’da desen hedefine uzatabilir.

Boğalar fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarabilir ve sürdürebilirse, bu olumsuz görüş geçersiz hale gelecektir. Böyle bir hareket, düşük seviyelerde güçlü bir satın alma ve birkaç gün için olası bir konsolidasyon önerecektir.

Ripple (XRP)

XRP, 24 Mart’ta 0,50 dolarlık desteğin ve hareketli ortalamaların altına düştü. Ancak, olumlu olan şey, düşük seviyelerin traderların güçlü alımlar çekmesi ve fiyatın 25 Mart’ta tekrar 0,50 dolar seviyesinin üzerine çıkmasıydı.

RSI orta noktadan sıçradı ve hareketli ortalamalar yükseliyor. Bu da hissiyatın olumluya döndüğünü ve traderların düşüşleri bir satın alma fırsatı olarak gördüklerini gösteriyor. Boğalar fiyatı 0,60 doların üzerine çıkarabilirse, XRP / USD kuru 0,65 dolara ve ardından 0,78 dolara yükselebilir.

Aksine, fiyat tekrar 0,60 dolardan düşerse, daha yüksek seviyelerde talep eksikliğini gösterecektir. Bu durum, pariteyi birkaç gün daha fiyat aralığına bağlı tutabilir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin