XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

27 Kasım XRP fiyat analizi: XRP düşüş trendinde devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

27 Kasım XRP fiyatı için kritik noktaları şu şekilde belirledik:

  • XRP 52 sentten başladığı düşüş trendini hızlı bir şekilde sürdürüyor.
  • Dün 40 sente kadar yükselen XRP’nin düşüş trend çizgisini geçememesi sonrası kayıplarını artırdığı görüldü.
  • Güne 35 sent seviyesi üzerinde başlayan XRP’nin gün içerisinde bu seviyeyi savunma çabası içinde olacağını muhtemeledir.

27 Kasım XRP fiyat hareketleri

Piyasanın geri gelmeye başladığı ilk günlerde sağlam bir direnç gösterip fiyatını yatayda devam ettirmeyi başaran XRP, 19 Kasım itibarıyla genel bir düşüş eğilimine girdi.

Bu düşüşün devam etmesi ile 4 saatlik grafikte görülen 100 hareketli ortalamanın 200 hareketli ortalamayı aşağı yönlü kesmesi düşüşü hızlandıran bir faktör olarak karşımıza çıktı.

Mevcut destek seviyelerini de hızlı şekilde kıran XRP/USD paritesi son 33 sent seviyesini gördükten sonra tepki alımları ile 40 sente kadar yükselse de satış baskısının ağırlığını hissettirmesi bu seviyeden yeni satışları gelmesine neden oldu.

Yeni güne 35 sent bandında başlayan Ripple tokeni için bu seviye önemli bir destek seviyesi olarak dikkat çekiyor. Gün içerisinde 35 sentin altında oluşabilecek fiyat hareketlerinin daha öce fiyatın döndüğü 33 senti de geçmesine neden olabilir.

Düşüş eğiliminin kırılabilmesi için ise 4 saatlik grafikte görülen ana trend çizgisinin üzerinde gün kapanışı yapması gerekiyor.

XRP için önemli teknik göstergeler

4 saatlik XRP/USD grafiğinde;

  • MACD göstergesi negatif bölgeye doğru ilerliyor.
  • Stokastik gösterge aşırı alım bölgesinden satış yönlü olarak aşağı yönelmiş durumda.
  • RSI 50 seviyesinin altında yatay hareketler ile satış baskısını işaret ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin