Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar
Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar

27 Kasım Ethereum fiyat analizi: Tüm gözler 100 dolar desteğinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

27 Kasım Ethereum fiyatı için kritik noktaları şu şekilde belirledik:

  • Ethereum, dün 120 dolar seviyesine tutunamayınca düşüşünü devam ettirdi.
  • Dün görülen düşüş hareketinde 106 dolar seviyesinde alıcılar ile karşılaşıldı.
  • Ether yeni güne isse 106 – 110 dolar bandına başladı.

27 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Kripto para piyasalarında satış baskını en ağır şekilde hisseden yüksek sermayeli kripto paraların başında Ethereum geliyor. Ethereum özelinde konuşulan 100 dolar psikolojik destek seviyesinden dolayı yaşanan ayı piyasası, Ether tokeni için daha ağır bir baskının oluşmasına neden oluyor.

Düşüş baskısının 105 dolar desteğine kadar geldiği Ethereum’da bu seviye son dönemde 2 defa denendi. Şimdilik iyi savunulan 105 dolar desteği ise satış baskısının devam etmesinden ötürü her geçe gün zayıflayan bir destek olarak karşımıza çıkıyor.

Ethereum için olumlu haberler gelmedikçe, piyasa genel görünümüne göre görülecek işlemler, bu önemli destek seviyesinin aşağı yönlü kırılıp, Ether’in 100 dolar ana desteği ile karşı karşıya kalabileceğini görüyoruz.

Olası bir yukarı yönlü hareketin ise şu an ETH/USD paritesinin 100 saatlik ortalamasında bir direnç ile karşılaştığını görüyoruz. Ether’in tehlikeli seviye olarak görülen 100 dolardan uzaklaşması için 100 saatlik ortalamasının üzerinde günlük kapanışlar görmesi oldukça önemlidir.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

4 saatlik ETH/USD grafiğinde;

  • MACD pozitif bölgede kalmasına rağmen düşen bir eğilimde bulunuyor. Negatif bölgeye geçmesi Ether fiyatının 105 doların altına sarkması için baskı oluşturabilir.
  • Stokastik osilatör, aşırı alım bölgesinin hemen altında yatayda seyrediyor. Buna göre aşırı satım bölgesine kadar yeni bir satış dalgası görebiliriz.
  • RSI göstergesinin de negatif bölgede yatay seyretmesi ETH/USD için diğer bir olumsuz gösterge olarak karşımıza çıkıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin