27 Ekim Ethereum fiyat analizi: Geri çekilme yeni bir yükselişin kapısını mı araladı?
27 Ekim Ethereum fiyat analizi: Geri çekilme yeni bir yükselişin kapısını mı araladı?

27 Ekim Ethereum fiyat analizi: Geri çekilme yeni bir yükselişin kapısını mı araladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

22 Ekim’de 420 $ aralığına yaklaştıktan sonra, Ethereum son birkaç gün içinde kademeli olarak 400 $’a düştü. Küçük düzeltmeler beklenirken, daha fazla düşüş endişesi piyasaları bu eğilimde tedirgin ediyordu. Bununla birlikte, Ethereum 400 doların üzerinde bir pozisyon sürdürdüğü için olumlu bir geri dönüş şansı oldukça yüksek.

Ethereum 4 saatlik grafik

İlk bakışta, 4 saatlik Ethereum grafiği düşüş eğilimi gösteriyor çünkü varlık şu anda yükselen bir kanalın trend çizgileri içinde hareket ediyor.

Şu anda daha düşük trend çizgisinde bir yeniden test kaydeden fiyat yükseliyor. Ethereum’un başka bir düzeltme yapmadan önce 430 $’ı yeniden test etme olasılığı bulunuyor.

ETH’nin şu anki 4 saatlik mumunun 400 $’lık desteğin üzerinde açılması olumlu bir işaret olarak görülebilir. 50 Hareketli Ortalama da şu anda bir varlık olarak hareket ediyor ve bu da varlık için yükseliş ivmesini gösteriyor.

Son olarak, Stokastik RSI, mavi çizgi turuncu çizginin üzerinde geziniyor ve aşırı alım aralığına doğru ilerlerken yükseliş eğilimi öneriyor.

ETH 1 saatlik grafik

Sahte bir mum belirli alım satım pozisyonlarını geçersiz kılabileceğinden mevcut trendin volatilitesi akılda tutulmalı. Bununla birlikte, giriş pozisyonunu 400 $’da tutarak long pozisyon açılabilir. Stop-loss, anlık işlem dönemi için hızlı ticaret muhasebesi gerekli olabileceğinden 390- 380 $ arasında herhangi bir yere yerleştirilebilir.

1.5x Risk / Ödül Oranını tamamlayarak 430 $’dan bir kar alma aralığı girilmeli.

Şu anda, Awesome Oscillator göstergesi, hafif bir yükseliş momentumunu güçlü bir ivme haline getirmenin zirvesindeyken, Göreceli Güç Endeksi veya RSI, satış baskısının trendin sonlarına doğru devreye girebileceğini ve bunun da 400 doların altına 395 dolar seviyesine doğru küçük bir düşüşe yol açabileceğini öne sürüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin