Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.
Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.

27 Ekim Cardano ve Monero fiyat analizi: ADA ve XMR’da son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano piyasasında volatilite seviyeleri oldukça yüksek seyrederken, satış baskısında bir artış ve ardından fiyatlarda ani bir toparlanma yaşandı. Monero ise kısa vadede yükseliş eğilimini sürdürüyor.

Cardano (ADA) fiyat analizi

Cardano fiyat grafiği
27 Ekim Cardano fiyat grafiği

İlk ana direnç seviyesi 0,104 dolara gerileyen Cardano, dünden bu yana neredeyse %2,5’luk bir gün içi kayıp yaşadı.

Bollinger bantlarının genişlemesi, alım satım seansının başlamasından bu yana yüksek seviyelerde dalgalanma olduğunu gösteriyor. Geniş fiyat dalgalanmaları, dijital varlık 0,102 dolarlık ikinci desteğinin altına düştükten sonra medyan banda yükselirken açıkça görülüyor.

Bu keskin düşüşün ardından ani fiyat artışı MACD ile aynı zamana denk geldi ve yükseliş senaryosu sergiledi. Varlık için bir fiyat iyileşmesi yolda gibi görünürken, yüksek volatilite seviyeleri göz önüne alındığında ters bir trendin tersine çevrilmesi de söz konusu olabilir.

Monero (XMR) fiyat analizi

27 Ekim Monero fiyat grafiği
27 Ekim Monero fiyat grafiği

Monero’nun fiyat hareketi, iki temel destek seviyelerinin üzerine başarıyla çıkarak bir yükselişin sinyalini verdi ve dijital varlığın son birkaç günde %5 artması sağlandı. Monero şu anda 135 doların biraz üstünde işlem görüyor.

Piyasa oynaklığını ölçen teknik bir gösterge olan Ortalama Gerçek Aralık (ATR), 24 Ekim’deki düşüşünden bu yana sürekli yükselen oynaklıkla önemli bir fiyat artışı gösterdi.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) de satın alma baskılarında bir artış kaydetti ve 60 seviyesine doğru ilerliyor.

Yaklaşan ticaret senası boyunca XMR boğaları, 136,85 dolarlık anlık direnç seviyesinde kontrol toplamaya çalışabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin