27 Ekim Bitcoin Cash ve Stellar Lumens fiyat analizi: Bitcoin'e ayak uydurulacak mı?
27 Ekim Bitcoin Cash ve Stellar Lumens fiyat analizi: Bitcoin'e ayak uydurulacak mı?

27 Ekim Bitcoin Cash ve Stellar Lumens fiyat analizi: Bitcoin’e ayak uydurulacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Hakimiyeti %62.33 seviyelerinde yer alıyor. Bu durum altcoin piyasasının Bitcoin’in kazançlarına ayak uyduramadığını ve hatta Bitcoin yükseldikçe bazı varlıkların aşağı doğru hareket ettiğini gösteriyor.

Bitcoin Cash, bir destek seviyesini tutamadı ve aşağı doğru başka bir hareketten önce destek seviyesini direnç olarak yeniden test etti. Stellar Lumens son birkaç gündür sabit kayıplar yaşadı.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Bitcoin Cash, Stellar Lumens, DigiByte Price Analysis: 27 October

Bitcoin Cash, fiyat ve momentum aynı fikirde olmadığından düşüş eğilimi (beyaz) gösterdi. Bu durum, BCH’nin 265 dolarlık desteğin altına düşmesine neden oldu.

RSI aynı zamanda düşüş bölgesine de geriledi. Birlikte ele alındığında yaşanan hareket, BCH’nin 265 $’ı direnç olarak yeniden test etmek için yukarı doğru küçük bir hareket yapabileceğini gösteriyor.

Yeniden testin ardından, varlık için düşüş ivmesi hızlanabilir.

Ayrıca BCH’nin önümüzdeki birkaç gün içinde 258 ila 264 dolar aralığında yana doğru hareket etme olasılığı da bulunuyor. Ancak desteğin kaybedildiği seansta ticaret hacmi ağırdı ve bu da BCH için daha fazla kayıp olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Bitcoin Cash, Stellar Lumens, DigiByte Price Analysis: 27 October

OBV, alım hacminin geçen hafta satış hacminden etkilendiğini gösterdi. Aynı zamanda, XLM’nin fiyatı da yavaş yavaş düşüyordu.

Son zamanlarda fiyat, 0.082 $’lık desteğin altına düştü ve ayılar, önümüzdeki birkaç saat içinde bu seviyeyi dirence çevirmede başarılı olabilir.

Satın alma hacminin olmaması, XLM’nin kısa vadeli yükseliş eğilimini tersine çevirme olasılığının düşük olduğunu gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin