Lider Bitcoin borsasının Santander Bank ile ilişkisi sonlandı mı?
26 Mart Bitcoin

26 Mart Bitcoin durum analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

26 Mart Bitcoin durum analizi; Dünden beri, kripto para piyasası 350 milyar dolarlık hacmine geri dönmek için mücadele ediyor.

Ontoloji ve Ethos gibi hacmi küçük kripto para birimlerinden hariç, Bitcoin gibi çoğu kripto para birimi değerinde hafif düşüşler yaşandı.

Bitcoin ve Ethereum dünden beri herhangi bir atakta bulunmadı. Bitcoin fiyatı düne göre sadece %1 değer kaybederek 8.580 dolardan, 8.490 dolara düşüş yaşadı. Geçtiğimiz 24 saat içinde, Bitcoin’in günlük işlem hacmi 4,5 milyar dolar. Bu rakam Ethereum’ın günlük işlem hacminin yaklaşık 3 katı daha fazla.

Tether ise günlük işlem hacmini 1.4 milyar dolara yükseltti ve Ethereum’u geçerek en çok işlem hacmi olan 2. kripto para birimi oldu. Tether kripto para piyasasının durumunu değerlendirirken göz önünde bulunması gereken bir kripto paradır.

Tüccarların büyük bir çoğunluğu, kripto para değerini korumak için fiat para birimi yerine Tether kullanmaktadır. Tether’in bu kadar hacmi olması demek, kripto para piyasalarındaki istikrarsızlığı belirtiyor.

26 Mart Bitcoin durum analizi ile Bitcoin ve Ethereum dünkü seviyelerini koruyor diyebiliriz

Geçtiğimiz günlerde Binance Ceo’su Changpeng Zhao yaptığı açıklamada, piyasanın artık yeterli hacme ulaştığını ve yükselişin başlayabileceği sinyallerini vermişti. Mart başında 11.700 dolar seviyesine çıkan Bitcoin, hacimin az olması sebebiyle tekrar düşüşe geçmişti.

Güney Kore ve Hong Kong kripto para dünyası için artık önemli bir yer teşkil ediyor. Güney Kore’de Bitcoin, ABD pazarından yüzde 3.2 daha yüksek rakam olan 8.723 dolardan işlem görüyor. Hong Kong yatırımcıları için kripto para işlemlerini gerçekleştiren bir kripto para aracılık şirketi olan Gatecoin’de, Bitcoin fiyatı 9.000 dolarlık bölgede.

Hong Kong ve Güney Kore’de fiyatların hala yüksek seviyelerde yer alması, bu bölgelerden gelen taleplerin hala yoğun olduğunu gösteriyor. Bir çok Çinli kripto para borsası, Çin hükümetinin baskıları sonucu merkezlerini Hong Kong’a taşımıştı.

Altcoinlerde boğa sezonun başladığını söylemek için daha çok erken. Bir çok altcoin Bitcoin’e göre daha iyi performans gösterdi.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin