26 Eylül Ethereum (ETH) ve Algorand (ALGO) fiyat analizi
26 Eylül Ethereum (ETH) ve Algorand (ALGO) fiyat analizi

26 Eylül Ethereum (ETH) ve Algorand (ALGO) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Destek seviyesinden sıçrayan Ethereum fiyatı, bu hareketine karşın ağustos sonundaki 481 dolarlık zirveden sonra yaşanan düşüş trendini tersine döndürmeyi henüz başaramadı. Algorand ise düşüş eğiliminden çıktı ve yukarı doğru dalgalanmaya hazır görünüyor.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

26 Eylül Ethereum fiyat grafiği
26 Eylül Ethereum fiyat grafiği

AMBCrypto analistlerine göre ETH, önümüzdeki haftalarda fiyatı 260 dolara düşürebilecek bir düşüş paterni olan ayı bayrağı oluşturdu.

Kısa vadede fiyat, desteğini 318 dolar seviyesinde geri çekti ve önümüzdeki günlerde direnci 363 dolarda test edebilir. Yine de grafikler biraz düşüş gösteriyor.

Son dalgalanmanın ticaret hacmi, turuncu okla gösterildiği gibi aşağı yöneldi. Bu durum, fiyat artışının alıcıların piyasaya olan ilgisi tarafından desteklenmediğini ve kripto varlık için bir düşüş daha olabileceğini ima ediyor.

Algorand (ALGO) fiyat analizi

26 Eylül Algorand fiyat grafiği
26 Eylül Algorand fiyat grafiği

ALGO, sürekli olarak destek seviyelerini geçerken, alçalan bir kanalda hareket ediyor. Ancak 0,25 dolar seviyesinin yakınında bir yükseliş eğilimi oluştu. Piyasa boğaları, fiyatın kanalın üst tarafına çıkmasını sağlamada başarılı oldu ve trendin tersine döndüğünü gösteriyor.

Söz konusu yükseliş sapması, fiyatın daha düşük dipler oluşturması ve momentum göstergesinin (RSI) daha yüksek dipler oluşturması ile turuncu renkte gösteriliyor. RSI da son yükseliş ivmesini kanıtlar nitelikte; 60’a yükseldi.

ALGO için bir sonraki direnç seviyesi 0,39 dolar. ALGO’nun ayağa kalkmadan önce 0,31 doları yeniden test etmesi mümkün görülüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin