26 Eylül Cardano (ADA) ve Waves fiyat analizi
26 Eylül Cardano (ADA) ve Waves fiyat analizi

26 Eylül Cardano (ADA) ve Waves fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 24 saatte yüzde 1 değer kaybeden Cardano 1 Eylül’den bu yana yaşanan düşüş görünümünü bir nebze toparlamışa benziyor. Ayın ilk gününde 12 sentin üstünde kalmak için çabalayan ADA fiyatı, sonrasında 7 sente kadar gerilemişti. Waves ise aşırı satım bölgesinde ve önümüzdeki saatlerde daha da düşmeye zorlanabileceği ifade ediliyor.

Cardano (ADA) fiyat analizi

26 Eylül Cardano fiyat grafiği
26 Eylül Cardano fiyat grafiği

ADA, düşüş bayrağı modelinin negatif tarafına geçti. AMBCrypto analistlerine göre bu geçiş, kripto para birimini 0,073 dolara dek düşürebilme potansiyeli taşıyor. Bununla birlikte ADA, 0,077 dolarlık bölge civarında desteğe sahip ve ayrıca yeni bir yükseliş eğilimi gösteriyor.

ADA 0,1 dolar bölgesi civarında bir direnç seviyesine ulaştığında RSI da aşırı satım bölgesine girdi. ADA’nın yaklaşan geri çekilmesinde RSI 50’nin üzerinde kalırsa ve 0,91 dolarlık destek tutarsa varlık için oldukça pozitif bir senaryonun kapısı aralanabilir.

Waves fiyat analizi

26 Eylül Waves fiyat grafiği
26 Eylül Waves fiyat grafiği

WAVES, 2,31 dolarlık destek seviyesinin altına düştü ve Stokastik RSI da aşırı satım bölgesine girdi. WAVES, iki kez 2,31 dolar seviyesinin üzerine çıkmak için zayıf bir mücadele başlattı ve yazı yazıldığı sırada 2.50 dolardan işlem görüyor.

Stokastik RSI sürekli olarak aşırı alım koşulları gösteriyor. Eğer beklendiği gibi olursa WAVES daha geniş bir düşüş trendinden sıçrayabilir ve önümüzdeki birkaç işlem seansında bu yükselişin devam etmesi beklenebilir.

Eğer düşüşe geçerse 2,3 dolardan sonra kripto varlık için bir sonraki destek seviyesi 2 dolarda yatıyor.

Bu arada 26 Eylül Ethereum ve Algorand fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin