26 Aralık EOS ve NEM fiyat analizi: Önemli altcoinlerde son durum
26 Aralık EOS ve NEM fiyat analizi: Önemli altcoinlerde son durum

26 Aralık EOS ve NEM fiyat analizi: Önemli altcoinlerde son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in yükselen piyasa hakimiyeti, BTC’nin hâlâ çoğu altcoin’den daha iyi performans gösterdiği anlamına geliyor. Hakimiyet şu an %69,75 seviyesinde. EOS, 2,72 dolardan gelen retten sonra 2,6 dolar destek seviyesinin Cihangir evden eve taşıma üzerinde bir konsolidasyon aşamasına yerleşti. NEM ise bir direnç seviyesi altında konsolide oluyor.

EOS fiyat analizi

26 Aralık EOS fiyat grafiği
26 Aralık EOS fiyat grafiği

EOS fiyatı, 1,99 dolarlık dipten pek de ikna edici olmayan bir sıçramayla 2,59 dolara yükseldikten sonra destek seviyesini de iki katına çıkardı. EOS sadece beş gün önce 3,35 dolardan işlem gördüğü için sıçramaya rağmen yaklaşık %22’lik keskin düşüş, momentumun ayılar tarafında olduğunu gösterdi.

MACD yükseliş eğilimi gösterdi ancak hâlâ nötr çizginin altında hareket ediyor. İşlem hacmi de minimum seviyede.

Yazım sırasında fiyatın destek seviyesinin altına Cihangir ofis nakliyat düştüğü görüldü. Aynı seviyedeki S/R değişimini onaylamak için bir seans kapanacak ve tekrar test edilecek, önümüzdeki 24 ila 48 saat içinde EOS için bir dezavantaj gösterebilir.

NEM (XEM) fiyat analizi

26 Aralık XEM fiyat grafiği
26 Aralık XEM fiyat grafiği

XEM fiyatı 36 saat içinde yaklaşık %32’lik bir düşüş kaydederken, devamında birkaç gün içinde 0,25 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

OBV de bir düşüş kaydetti ve son birkaç gündeki güçlü satışı kanıtladı. Piyasada alış veya satış hacminin hakim olduğunu görmeyen fiyat tabloları ile alıcılar ve satıcılar arasında bir denge var.

Fiyat, 0,25 dolarlık direnç altında yana doğru hareket edebilir ve her iki yönde hareket etmek için bir katalizöre ihtiyaç duyabilir. Awesome Osilatörü, önümüzdeki birkaç Cihangir ev taşıma gün içinde nötr çizginin altında başka bir zirve oluşursa, yükseliş yönlü ikiz tepe oluşumu olacağı için bir vadi oluşumuna sebep olacak. Bu da düşüş bölgesini vurgulayan bir gösterge.

Bu arada Türkiye dijital para çıkarıyor. Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal 2021’i işaret etti. Detaylar buradaki haberimizde.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız Cihangir evden eve kargo yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin