26 Ağustos Binance Coin (BNB) ve Tron (TRX) fiyat analizi
26 Ağustos Binance Coin (BNB) ve Tron (TRX) fiyat analizi

26 Ağustos Binance Coin (BNB) ve Tron (TRX) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Coin, son birkaç saat içinde kazançlar elde etti ve son destek seviyesini geri kazanmış gibi görünüyor. Bunun başarılı olup olmadığı önümüzdeki birkaç ticaret seansı ortaya koyacak. Tron ise neredeyse kazandığı kadar hızlı değer kaybetti. Günlük BNB ve TRX analizimize hoş geldiniz.

Binance Coin (BNB)

CoinMarketCap’te 10. sırada yer alan Binance Coin (BNB), bu haberin yazıldığı esnada 22,29 dolara ulaşmak için 21 dolardan keskin bir sıçrama kaydetti. RSI 51 değerini gösterirken tekrar 50 seviyesinin altına düşmesi halinde bu yükselişin pek de kalıcı olmayacağını iddia edebiliriz.

Alıcılar devreye girerse BNB’nin 22 dolarlık desteği tutması mümkün. Önümüzdeki günlerde RSI 50’nin altına düşmezse kısa vadeli düşüşün tersine çevrilmesi de oldukça olası görünüyor.

Tron (TRX)

TRON, 1,65 milyar dolarlık piyasa değeri ile 15. sırada yer alıyor. TRX, bir hafta içinde %50’ye yakın bir artışla 0,032 dolara yükseldikten sonra geri çekilmek zorunda kaldı. Nredeyse yükseldiği kadar hızlı bir şekilde düşen kripto para bu haberin yazıldığı sırada 0,023 dolarlık desteğin altına düştü.

Awesome Oscillator, kripto para için düşüş ivmesinin arttığını gösteriyor. Bu da TRX’in yükselişinde olası bir duraklama yaşanabileceğini ve 0,02 dolar civarına dek inebileceğini ima ediyor.

Direnç geri kazanılırsa son düşüşün yükseliş trendindeki bir düzeltme olduğu tartışılabilir. O zamana kadar, kısa vadeli düşüş görünümü TRX için devam ediyor.

Bu arada dev bir Bitcoin balinası hareketlendi. Fiyatın ne yönde hareketleneceğini merak ediyorsanız buradaki haberimize göz atabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin