25 mayıs ethereum
25 Mayıs Ethereum fiyat analizi: ETH/USD için kritik nokta 100 SMA

25 Mayıs Ethereum fiyat analizi: ETH/USD için kritik nokta 100 SMA

service service
Share

Share This Post

or copy the link

25 Mayıs Ethereum fiyatına ilişkin önemli detayları aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

  • ETH fiyatı 590 dolar üzerinde tutunarak, dolar karşısında yukarı yönlü bir düzeltme yaptı
  • ETH/USD saatlik grafiğinde 592 dolar olarak tespit edilen direnç noktası geçilerek, düşüş trendi çizgisi kırılmış oldu
  • Parite şimdi aynı grafikteki ana düşüş trend çizgisi olan ve 620 dolar direnç seviyesine denk gelen hattı kırmayı deneyecek
  • Ethereum fiyatı dolar ve Bitcoin karşısında yavaşça yukarı doğru hareket ediyor.
  • Gün içerisinde ETH/USD önemli bir direnç bölgesi olan 620 dolar seviyelerine yükselebilir

25 Mayıs Ethereum fiyat hareketleri

ETH fiyatı dolar karşısında 580 doların aşağısına kadar sarktığına şahit olduk. Fiyat dün gün içerisinde bir ara 540 dolar seviyelerine kadar ani bir düşüş yaptığında, alıcılar devreye girerek, paritenin yeniden yükselmesini sağladılar. Boğaların devreye girmesi ile 540 dolar seviyelerinden hızlı bir yükseliş yaşayan Ethereum sırasıyla 560 dolar ve 580 dolar seviyelerini hızlı bir şekilde geçti. Grafikte takip edebileceğiniz 651 dolardan dip seviye olan 543 dolar referans alınarak oluşturan fibonacci düzeltme seviyelerine göre fib 38,2 oranı 580 dolar olan direnç noktasını teyit ediyordu.

Yukarı yönlü hareket boyunca, saatlik grafikte önemli düşüş trend çizgisi, 592 dolarlık direnç seviyesi geçilerek kırılmış oldu. Yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde ise fib 50 seviyesine denk gelen 598 dolar direncinin de kırıldığı teyit edildikten sonra, paritenin kısa vadeli düşüş hareketini yükselişe çevirdiğini söyleyebiliriz.

Şimdi Ethereum için önemli olan seviye 620 dolar direnci, bu direnç noktası aynı zamanda ana düşüş trendinin kırılma noktasını oluşturuyor. Bu seviyenin geçilmesi ve ardından gelen 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine çıkılması, Ethereum’u yeniden bir yükseliş trendi içine sokabilir.

25 mayıs ethereum

Grafiğe baktığımızda fiyatın 620 dolar direncine doğru hareket ettiğini görüyoruz. Ve yukarı yönlü momentum kazanmaya çalışan parite ardından 100 saatlik SMA’ ya doğru hareket edebilir. Eğer gün kapanışı 620 dolar üzerinde gerçekleşirse, bundan sonraki hedeflerin 640 dolar ve 650 dolar olacağını söyleyebiliriz. Olası bir aşağı yönlü harekette ise 580 dolar seviyesi önemli bir direnç noktası olacaktır. Paritenin 580 dolardan aşağı sarkması durumunda 560 doların ikinci destek noktası olarak çalışması beklenebilir.

25 Mayıs Ethereum fiyatı ile ilgili teknik göstergeler

Saatlik MACD: yükseliş bölgesine geri dönmüş gözüküyor

Saatlik RSI: yukarı yönlü hareket ederek, 50 seviyesinin üzerinde bulunuyor

Ana destek seviyesi: 580 dolar

Ana direnç seviyesi: 620 dolar

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin