featured

25 Mayıs Dogecoin fiyat analizi: DOGE aşırı satım bölgesine mi girdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son düzeltme sırasında bazı meme paraları yükselirken Dogecoin büyük bir destek seviyesine yaklaştığı için zayıf kaldı. Şu anda günlük grafikte önemli bir direnç çizgisiyle karşı karşıya. Dogecoin, yılın en yüksek seviyesinden ağır bir şekilde düştü ve fiyatının yüzde 27’sinden fazlasını kaybederek iki ayda 0,07 dolara kadar indi. Bu seviyeyi test ettikten sonra fiyat reddedildi ve kararsız kaldı.

Dogecoin fiyat analizi

Bu ağır düşüş DOGE’un fiyatını aşırı satım bölgesine getirdi. O zamandan beri, küçük bir iyileşme sağlamak için bile hiçbir güç belirtisi göstermedi. Günlük grafikte sete bakıldığında eğilim hâlâ ayıların lehine. Dogecoin fiyatı bugün erken saatlerde, üç günün en yüksek seviyesini aşmaya çalıştı.

Ancak günlük grafikte oluşan direnç çizgisiyle çakışan 0,074 dolar seviyesinin üzerine çıkamadığı için momentum durduruldu. Kripto para bu seviyeyi aşarsa Doge geri kaymadan önce 0,089 dolar seviyesinde bir artış görebilir. Fiyat artmaya devam ederse daha yüksek fiyat seviyelerine dokunulabilir.

Bir sonraki seviye, mart ayının en düşük seviyesini yeniden test edebileceğinden daha fazla kırılma eğilimi altcoini daha aşağı bir aralıkta konumlandırabilir. 0,060 dolar seviyesi, tersine dönüş için sağlam bir nokta olarak duruyor. Daha düşük kırılırsa daha fazla satış eylemi beklenebilir. DOGE’un hacim göstergesindeki aşırı düşüş, birkaç ay önce meydana gelen ağır fiyat kayıplarını yansıtıyor. Bu hacimdeki bir artış, yaklaşmakta olan olumlu bir hareketin sinyalini vermelidir.

DOGE’un izlenmesi gereken temel seviyesi

Dogecoin fiyat
Kaynak:Tradingview

Bu arada, destek için dikkate alınması gereken en yakın değerler 0,069 dolar ve 0,0627 dolar. Dikkat edilmesi gereken daha düşük seviyeler 0,060 dolar ve 0,0555 dolardır. DOGE güç gösterir ve daha yükseğe çıkarsa dikkat edilmesi gereken ani direnç seviyesi 0,0727 dolar olacaktır. Ayrıca 0,076 dolarda direnç var. Bu seviyenin üzerinde izleme direnci 0,080 dolar seviyesine çıkabilir.

Temel Direnç Seviyeleri: 0,0727 dolar, 0,076 dolar, 0,080 dolar

Temel Destek Düzeyleri: 0,069 ABD doları, 0,0627 ABD doları, 0,6 ABD doları

Spot Fiyat: 0,0725 dolar

Eğilim: Ayı

Volatilite: Düşük

nulltx.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin