bitcoin cash 8 eylül
Bitcoin Cash 8 Eylül fiyat görünümü: BCH yeniden 500 doların üzerinde

25 Mayıs Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH iyileşme gösteriyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

25 Mayıs Bitcoin Cash fiyatı ile önemli noktaların özetini aşağıda şu şekilde sıraladık:

  • Bitcoin Cash fiyatı, dün 950 dolar seviyelerinde kendine bir destek buldu ve Amerikan doları karşısında yukarı yukarı yönlü hareket etti
  • Bu haftanın saatlik grafikte önemli düşüş trendi dün itibariyle 1040 dolar seviyesinin geçilmesi ile kırılmış gözüktü
  • Parite yazımız yayına hazırlanırken, 1000 dolar üzerinde tutunmaya çalışıyor
  • 950 dolardan alıcı bulan BCH/USD paritesi, dün itibari ile iyileşme sinyalleri verdi. Paritenin iyileşmesini teyit için 1020 dolar üzerinde gün kapanışı görünmelidir.

Bitcoin Cash fiyat destek bulmaya çalışıyor

Büyük bir düşüş sonrası, Bitcoin Cash dolar karşısında 950 dolar seviyelerinde destek buldu. Fiyat en düşük 947,3 dolar seviyesini gördükten sonra alıcılar devreye girerek, paritenin daha da düşmesini engellediler. Böylelikle yeni bir düzeltme hareketinin gözlemlendiği BCH/USD kurunda, sırasıyla 980 dolar ve 1000 dolar dirençleri geçildi. Aynı zamanda Kısa vadeli düşüş trendinin başladığı 1190 dolar ile bu trendin dibi olan 947 dolar baz alınarak oluşturulan fibonacci düzeltme şemasının ilk direnç noktası olan 23,6 seviyesi de geçilmiş gibi gözüküyor.

Daha da önemlisi bu haftanın kritik düşüş trend çizgisinin 1040 dolar direncinin kırılması ile sona ermiş olmasıydı. Yazımız esnasında ise BCH/USD, yatay seyrini devam ettirirken, Avrupa piyasa açılışı esnasında ani bir düşüş gösterdi. Şu an ise 1000 dolar üzerinde tutunma çabası gösteriyor. Düşüş trendinden çıkılmasını teyit için ise fib 50 seviyesine denk gelen 1080 dolar seviyelerinin geçilmesi gerekir. Paritenin yukarı hareketlerinde ise 1080 ile 1100 dolar aralığı önemli bir direnç bölgesi olarak karşımıza çıkıyor. 1100 dolar direncinin kırılması ise kısa vadede kazançların artmasını sağlayabilir.

25 mayıs Bitcoin Cash

Grafiğe baktığımızda, fiyatın genel olarak 1100-1120 dolara doğru yavaşça hareketini görüyoruz. bununla beraber1100 doların üzerindeki yükselişler ve 100 saatlik basit hareketli ortalamayı geçmek kolay olacak gibi gözükmüyor.

25 Mayıs Bitcoin Cash teknik göstergeleri

Saatlik MACD: MACD, yavaş hareketlerle yükseliş alanına doğru ilerliyor

Saatlik RSI: RSI, 50 seviyesinin üzerine çıkarak pozitif sinyal veriyor

Ana destek seviyesi: 1000 dolar

Ana direnç seviyesi: 1100 dolar

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin