Chainlink balina adresleri, LINK toplamaya devam ediyor
Chainlink balina adresleri, LINK toplamaya devam ediyor

25 Mart Chainlink fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin listelerde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasına rağmen, önceki hafta kripto para biriminin değerinin düştüğünü gördü. BTC grafiklerde 51.000 $’a kadar düşerken, anlaşılır bir şekilde, Chainlink [LINK] gibi altcoinler de önemli bir düşüş fiyatı hareketi gördü.

10,35 milyar dolarlık piyasa değeri ile LINK, yazım sırasında CoinMarketCap’ın listesinde on birinci sıraya itilmişti. Yazım sırasında altcoin 24.91 dolardan işlem görüyordu ve altcoin grafiklerde biraz istikrar arıyordu.

LINK’ın fiyatı geçtiğimiz hafta daha da düştü. Aslında, dijital varlık 17 Mart’ta görülen artışın ardından 30 doların üzerinde işlem görüyordu. Ancak, düzeltmeler nihayetinde ortaya çıkmadan önce piyasa yüksek fiyatını koruyamadı.

Dahası, son birkaç gün içinde artan satış, kripto varlığını daha da aşağı çekti ve LINK birkaç destek seviyesini kırdı. Yazım sırasında LINK, Şubat ayından bu yana kırılmayan bir seviye olan 24 dolarlık destek seviyesine yakın bir aşamada yer alıyor.

LINK nereye gidecek?

25 Mart’ta, LINK’in fiyatı yedi saat içinde %15 düştü. Bu düşüş sadece piyasadaki volatiliteyi değil, aynı zamanda dijital varlığı aşırı satım bölgesine de itti.

Bollinger bantları, fiyat 27 dolardan düşmeye başlarken, Signal hattı şamdanların üzerinde kaldı. Ayrıca, 50 hareketli ortalama da fiyat çubuklarının üzerinde kalarak düşüş eğilimine işaret ediyor.

Göreceli Güç Endeksi de 30’un altına düştü ve bu da LINK’in aşırı satıldığını gösteriyor. RSI değeri kısa süre sonra 38’e yükseldi. Ancak aynısı yazım sırasında dengeyi sağlamaya çalışıyordu.

Sonuç

LINK’in fiyatı, muazzam düşüşünden sonra 24.50 $ civarında konsolide olmaya çalışıyor. Ancak volatilite ve satış baskısı yüksek. Bu durum fiyat istikrarı kavramını zorlaştırdı. Satış baskısı daha da artarsa, LINK’in güçlü destek seviyesini kırdığına şahit olabiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin