Binance raporu: 2020’de en çok işlem gören 5 kripto para ve daha fazlası
Binance raporu: 2020’de en çok işlem gören 5 kripto para ve daha fazlası

25 Aralık Binance Coin ve Chainlink fiyat analizi: BNB ve LINK için sıradaki seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in 22.500 ila 23.500 dolar arasında konsolide olduğu şu günlerde altcoinler de nispeten yatay. Bitcoin yükselişte kalırken Binance Coin ve Chainlink gibi birçok altcoin, fiyat listelerinde kendilerini tüketirken piyasa momentumunu sürdüremedi.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

Kripto piyasasının en popüler borsa tokeni olan Binance Coin, geçtiğimiz birkaç ay içinde çok oynak bir fiyat hareketi kaydetti. BNB geçen aylarda artışlar görse de tokenin kısa süre sonra normatif fiyat aralıklarına düşmesiyle bu macera uzun sürmedi.

BNB, grafiklerde %13 artış göstermesine karşın, kısa süre sonra kendisini önceki fiyat seviyelerine doğru düzeltti. Şu anda Binance Coin yılın başından bu yana %134,85 getiri kaydetti. Bahsedilen artışın, BNB kripto para yakma konusundaki tartışmaları ortaya çıkaran CZ tarafından hızlandırılmış olabileceği unutulmamalı.

Bununla birlikte BNB’nin teknik göstergelerine bakıldığında, Parabolic SAR’ın noktalı çigizleri fiyat mumların oldukça altında olduğundan ve Göreceli Güç Endeksi, aşırı alım ve aşırı satım bölgeleri arasında kademeli olarak kendisini sabitlediğinden, kripto paranın gerilemesinin devam etmeyeceğini gösteriyor gibi görünüyor.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

Sektörün piyasa değerine göre en büyük onuncu kripto para birimi olan Chainlink, son birkaç aydır kesintiye uğrayan bir dizi yükselişe rağmen, Ağustos 2020’nin zirvelerine tam olarak ulaşamadı. Daha önce belirtildiği gibi Bitcoin 23.000 dolar civarında konsolide ederken, Chainlink yalnızca geçen hafta %19 düştüğü bu yükselişi paylaşmadı.

Yazım sırasında LINK, fiyat listelerinde hemen destek seviyesine çok yakın işlem görüyor.

Söz konusu düzeltmenin ardından, LINK’in Bollinger Bantlarının ağzı, gelen fiyat oynaklığının bir işareti olarak hafifçe genişliyor gibi görünüyor. Awesome Oscillator’ın histogramının alt tarafındaki kırmızı çubuklar ise negatif piyasa ivmesi olduğunu gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin