24 saatte 7 milyar dolarlık hacim yakalayan SOL, yeni ATH yaptı
24 saatte 7 milyar dolarlık hacim yakalayan SOL, yeni ATH yaptı

24 saatte 7 milyar dolarlık hacim yakalayan SOL, yeni ATH yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın majör coinleri arasına giren Solana, ilerleyişini sürdürüyor. 3 Kasım Çarşamba günü, yüksek performans gösteren SOL, 235 dolar ile tüm zamanlar zirvesini yenilemiş oldu. İlerleyişinin arkasında TVL’ninde etkisi olduğu düşünülüyor.

Solana’nın 13 milyar doları aşan TVL’si yeni ATH’nin adeta yakıtı oldu. Roketin ateşlenmesinde hacimsel girişinde etkisini gördük. Böylelikle 235 doları aşarak tarihi zirvesini taşımaya devam etti. Yatırımcıların aklındaki tek soru ise, yükseliş devam edecek mi?
Anadolu casino
SOL, yeni ATH yaparken piyasa değerini 70 milyar dolara yükseltti. 7 milyar dolardan biraz daha fazla para akışı sağladı. Son 24 saatte yüzde 120’yi geçen yatırım hacmine ulaştı. Günlük %11, haftalık ise %21 artışa imza attı. Yatırımcıların en büyük beklentisi ise 250 ve 300 doların görülmesi. Henüz piyasaya 2020 yılında girmesine rağmen ilk 10 içinde yer almayı başardı. Hatta anlık ilk 5 içinde yer alarak bir ilk daha yaşadı.

13 milyar dolarlık TVL, çıkışın habercisi oldu

Solana’nın ağ içinde yoğun olarak kullanılması, DeFi ve NFT endüstrilerinin gelişmesine katkı sağlıyor. Bu nedenle daha yüksek bir fiyata olumlu etki ediyor. Solana ağında merkezi olmayan bir uygulamayı kullanıma sunmak ya da bir NFT koleksiyonu oluşturmak için kullanıcıların SOL belirteci satın alması gerekiyor.

DefiLlama’ya göre Solan’nın kilitli değeri bir önceki ATH ile uyuşuyor. Yani TVL alanında %16’lık artış ralliyi tetikledi. 13,7 milyar dolarlık TVL, Solana’nın güçlü durmasına yardımcı oluyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Atakum mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin