featured

Güncel Bitcoin analizi: Popüler analist, fiyatın Ağustos ortasına kadar 40.000 dolara ulaşacağını düşünüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Güncel Bitcoin analizi Uzmanlar önümüzdeki haftalarda Bitcoin’in fiyatı için bir yükseliş eğilimi tahmin ettiğinden, kripto alanında beklenti daha yüksek. BTC zaten birikim aşamasına girdi ve herkesin beklediği gibi halving etkinliğinden önce hedefine ulaşmaya çalışıyor.  

Pek çok kişi tarafından vurgulandığı gibi XRP davasının olumlu kararı, Blackrock ve Citadel gibi büyük kurumların spot Bitcoin ETF’lerine artan ilgisi gibi son gelişmeler de dahil olmak üzere olumlu duyguya katkıda bulunan birkaç faktör var.

Bunlar ışığında bir kripto analisti BTC fiyatının Ağustos ayında nasıl performans göstereceğine dair tahminlerini paylaştı.

Önümüzdeki haftalarda 10 bin dolarlık bir artış gelebilir mi?

Kripto analisti CrediBull, Platform X’te yakın zamanda yaptığı bir gönderide, Bitcoin’in fiyat hareketini yakından incelediğini ve son üç çeyrekte önemli bir yükseliş ivmesi oluşturduğunu tespit ettiğini belirtti. Bu, yakın gelecekte Bitcoin’in fiyatını 10.000 dolardan fazla yükseltebilecek güçlü bir dalgalanmanın muhtemel olduğunu gösteriyor.

CrediBull, geçmiş fiyat hareketlerine benzer bir durum ortaya çıkabileceğini düşünüyor. BTC, daha önce 24.000 dolardan 31.000 dolara yükselirken agresif bir hareket sergilemişti. Analist, sıradaki dalganın da bu kadar güçlü olabileceğini ve fiyatı 42.000 dolara yükseltebileceğini dile getirdi.

Bununla birlikte analist, Bitcoin fiyatının güçlü yukarı yönlü rallilerden önce nispeten küçük geri dönüşler yaptığını düşünüyor.

Bir sonraki yükseliş ivmesinden önce 27.900 dolar civarında küçük bir düşüş meydana gelebilir. Bitcoin’in mevcut fiyat aralığı,  potansiyel olarak yerel bir dip bulmaya yakın olduğunu gösteriyor. Bu durum, önümüzdeki iki hafta içinde agresif bir yukarı yönlü hareketin olabileceğine dair beklentileri artırdı.

 

 

Kripto paraların haritası

Anlık Bitcoin grafiği 1 Bitcoin ne kadar?

You have not selected any currency to display

Bitcoin arz miktarı / Bitcoin hacmi / Bitcoin piyasa değeri

You have not selected any currency to display

 

Bitcoin analizi gerekli mi?

Gerek Bitcoin yatırımı, gerek her hangi altcoin yatırımı yapıyor olun, her halükarda Bitcoin analizlerine göz atmanız gerekmektedir. Genelde tüm piyasaların yönünü belirleyen Bitcoin’dir.

Ne kadarlık Bitcoin alabilirim?

Günümüzde bir çok kripto para borsasına 10tl’lik dahi gönderim yapabiliyorsunuz. 1Bitcoin 100milyon satoshi’den oluşmaktadır, tıpkı TL ve Kuruş gibi düşünebilirsiniz. Bu nedenle istediğiniz miktarda Bitcoin satın alabilirsiniz.

Bitcoin nasıl üretilir?

Bitcoin üretimi teknik olarak donanımlı bilgisayarlar aracılığıyla kripto para madenciliği adı verilen kazım yöntemiyle üretilir.

Bitcoin arzı ne kadardır?

Bitcoin arzı algoritması gereği sınırlı sayıda tasarlanmıştır. En fazla üretilecek olan Bitcoin arzı 21milyon adettir.

Bitcoin üretimi ne zaman bitecek?

Bitcoin, madenciler tarafından bloklar halinde kazılarak üretilir. Son Bitcoin bloğunun 2140 yılında üretilmesi ön görülmektedir.

Koin market listesi

Koin market listesi tablosunda, tüm kripto paraların güncel fiyatlarını, 24 saatlik değişim oranlarını, piyasa değerlerini, hacimlerini ve arz miktarlarını görebilirsiniz. Dilediğiniz kripto para birimi simgesine tıklayarak, o token hakkında tüm detaylara ve grafiklerine ulaşabilirsiniz.

Güncel Bitcoin analizi sayfası kripto para haber editörleri tarafından düzenli olarak güncellenmektedir. 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Bitcoin analizi yazısı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin