XRP

2,4 Milyar Dolar XRP’ye aktı. Nisan kayıpları bir anda telafi edildi.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki çoğu dijital varlık için nispeten kırmızı bir güne rağmen, XRP yeşil piyasa değeri ticaretinde ilk 20 arasında yer alıyor.

CoinMarketCap verilerine göre, XRP şu anda son 24 saatte %7,87 arttı ve yayın sırasında 0,7794 dolardan işlem gördü.

XRP GRAFIK 1

XRP 1 günlük fiyat tablosu. Kaynak: CoinMarketCap

Nisan kayıpları telafi edildi

Sadece bir günde, dijital varlık 2,4 milyar dolardan fazla bir giriş gördü ve son 24 saatte 34,95 milyar dolardan 37,4 milyar dolara yükseldi, bu da XRP’nin Nisan ayındaki kayıplarını neredeyse sildiği anlamına geliyor. Özellikle, 11 Nisan’da piyasa değeri 33.12$’a kadar düştü.

XRP GRAFIK 2

Tokenin 1 aylık piyasa değeri. Kaynak: CoinMarketCap

En fazla kazancı XRP elde etti

Ripple’ın lehine son yasal kararlar veya ayı piyasası koşullarına rağmen XRP inatla yükselişini sürdürüyor. Bu haliyle de kendisini mevcut piyasa fiyat dpi’sinden ayırdı. Tipik olarak, altcoinler Bitcoin (BTC) fiyatındaki değişikliklere tepki verir. Bitcoin (BTC) önceki 24 saat içinde yüzde 1,95 düştü ve şu anda 40.200 dolar civarında işlem görüyor. Ancak XRP tokeni kendi adına, bugün önemli artışlar gördü ve piyasa değerine göre ilk 100 kripto para biriminden en fazla kazancı elde eden token oldu.

XRP GRAFIK 3

XRP, kripto piyasası kazançlarına öncülük ediyor. Kaynak: CoinMarketCap

Ripple’ın davası iyi gidiyor

Son zamanlarda, Ripples CEO’su Brad Garlinghouse, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile mahkeme savaşının “son derece iyi” gittiğini söyledi. Ripple’ın CEO’sunun şirkete karşı uzun süredir devam eden dava hakkında yaptığı son iyimser açıklamalar, XRP fiyatındaki mevcut artışı destekliyor gibi görünüyor. Bay Garlinghouse’a göre, komisyonun davalarına ilişkin soruşturması bir sonuca yaklaşıyor.

Garlinghouse’a göre olay kripto piyasası açısından çok önemli

CNBC ile konuşan Garlinghouse, davanın beklediğinden çok daha sorunsuz ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti vurguladı. Ünlü CEO konunun 15 aydan uzun süredir ertelendiği için mahkeme sisteminin olması gerekenden çok daha yavaş olduğunu belirtirken bu olayın sadece Ripple için değil, tüm kripto para sektörü için de çok önemli olduğunu savundu.

finbold.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. İçerikte geçen bilgiler kripto sinyal sitesine aittir. 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin