kusama

24 Mayıs Kusama fiyat analizi: KSM aşırı satım bölgesine mi girdi, toparlanma bekleniyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kusama geçen hafta önemli bir destek noktasından düştü ve son üç ayda büyük bir kayıp verdikten sonra düşüş baskısını şimdilik askıya aldı. Bir haftayı aşkın bir süredir konsolide olduktan sonra bugün toparlanma belirtileri gösterdi.

Kusama (KSM) fiyatı toparlanıyor mu?

Geçtiğimiz aylarda ticaretin en çok kaybedenlerinden biri olan Kusama, bu ayın başlarında ciddi bir düşüş gördü ve günlük grafikte aşırı satış bölgesine girdi. Kripto para geçen hafta 24 dolar civarında destek bulduktan sonra satış baskısı azaldı ve o zamandan bu yana sakin bir çizgide ilerledi. Buna rağmen, eğilim hâlâ satıcıların lehine.

Şu anda boğalar, 27 dolar seviyesine doğru ilerlemeye çalışırken sakinlikten yararlanıyor. Ancak bu seviye civarında küçük bir ret ile karşı karşıya kaldı. Fiyat bir toparlanma aramak için geri çekildi. Boğalar önümüzdeki birkaç gün içinde eylemlerini yinelemezse KSM’nin ayıları daha fazla baskı uygulayabilir. 22 dolar seviyesi, bu olursa satış için bir ilgi alanı olabilir. Bununla birlikte bu artışın ana nedeni, saatlik zaman diliminde açıkça görüldüğü gibi Bitcoin fiyatındaki ani artışta yatmaktadır. Önde gelen bu kripto para düşerse KSM için düşüş eğilimi söz konusu olabilir.

Şubat ayında düşüşe geçtiğinden bu yana tam olarak yüzde 50 kayıp yaşayan KSM için şimdilik düşüş eğilimi bozulmamış durumda. Basın zamanında 216 milyon dolarlık piyasa değeri ile en iyi performans gösteren 136. kripto para olmaya devam ediyor.

Kusama’da izlenmesi gereken temel seviye

Kusama
Kaynak: Tradingview

Mevcut durum, bir toparlanma sağlamak için yeterli değil. Fiyat artarsa göz önünde bulundurulması gereken potansiyel iyileşme seviyesi 29 dolar olacak. Direnç çizgisinin üzerinde 35,6 dolara yükselmeden önce 32 dolar seviyesi bulunuyor. Düşüşler devam ederse en yakın seviye 23 dolar olacak. Bu seviye başarısız olursa izlenecek bir sonraki seviye 21,7 dolar ve 20 dolar desteği olacaktır.

Temel Direnç Seviyeleri: 29 dolar, 32 dolar ve 35,6 dolar

Temel Destek Seviyeleri: 23 dolar, 21.7 dolar ve 20 dolar

Spot Fiyat: 26 dolar

Eğilim: Ayı

Volatilite: Düşük

nulltx.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin