Son düşüşle beraber Ethereum için alım fırsatı mı doğdu? Analist açıkladı
Son düşüşle beraber Ethereum için alım fırsatı mı doğdu? Analist açıkladı

24 Ekim Ethereum (ETH) ve Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz birkaç haftada yavaş yavaş yükselen Bitcoin fiyatı bu haberin yazıldığı sırada 12.960 dolardan işlem görüyor. Güçlü bir direnç bölgesini fetheden Ethereum da bu yükseliş hissini paylaşıyor. Ancak birçok altcoin bu trende ayak uyduramadı, bu da yatırımcıların durgun altcoinlerden Bitcoin, Ethereum ve yükseliş ivmesi olan diğer varlıklara geçmesine sebep oldu.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

24 Ekim Ethereum fiyat grafiği
24 Ekim Ethereum fiyat grafiği

Ethereum Kara Perşembe’den beri devama den dikdörtgen bir modelden çıktı ve trend çizgisinin (beyaz) üzerine çıktı.

400 dolar seviyesini geçen hareket özellikle önemliydi çünkü 385 dolardan 400 dolara kadar olan bölge son birkaç ayda da önemli bir bölge olarak hizmet etti. Ağustos ayının sonlarında, ETH 487 dolara yükselmeden önce aynı seviyeyi yeniden test etmek için aşağı indi ve bir kez daha benzer bir şekilde hareket etmeye başlayabilir.

RSI, 65 seviyesi ile kripto varlık için yükseliş ivmesini vurguluyor. 450 dolarlık bir direnç seviyesi söz konusu. Bitcoin etrafındaki yükseliş duygusu, 400 doları fetheden ETH ile birleştiğinde, daha fazla kazanç için bir katalizör olabilir.

Haberler tarafında bakıldığında ise iFinex, varlığın Bitfinex platformundan DeFi blok zincirlerine doğrudan hareketini kolaylaştırmak adına otomatik tokenleştirme ETH’yi (pETH) etkinleştirmek için pNetwork ile bir entegrasyon duyurdu.

Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

24 Ekim BAT fiyat grafiği
24 Ekim BAT fiyat grafiği

Basic Attention Token, azalan bir kanal (beyaz) içinde hareket ediyor. Bundan çıkmış gibi göründü, ancak başarısız oldu ve aşağı çekildi. 0,202 dolar civarında, kripto para birimi momentum göstergesine (MACD) karşı yükseliş eğilimi gösterdi ve direnci 0,224 dolar olarak test etmek için yükseldi.

BAT’ın geçen ay kaydettiği uzun vadeli düşüş eğilimine uygun olarak BAT bu seviyede reddedildi.

SChaikin Para Akışı, geçtiğimiz birkaç gün içinde, ne boğaların ne de ayıların pazara giren ve çıkan sermaye akışına kendilerini dayatamadığı, tarafsız bir piyasayı vurguladı. Ancak bu durum yazı yazılırken CMF -0,05’in altına düştüğü için değiştirilebilir.

Bu arada Winklevoss kardeşler Bitcoin fiyatı için 500 bin doların mümkün olduğunu ifade etti. Ayrıntılar buradaki yazımızda.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin