24 bin dolarla flört eden Bitcoin için hissiyat çok olumlu: Sırada ne var?
24 bin dolarla flört eden Bitcoin için hissiyat çok olumlu: Sırada ne var?

24 bin dolarla flört eden Bitcoin rekor tazeledi, hissiyat çok olumlu: Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 23 bin dolarlık fiyat bölgesini yeniden ele geçirerek bir kez daha yükseliş bölgesine geçti. Şu anda BTC 24.000 dolardan işlem görüyor, bu da dünün dip seviyesi olan 22.300 dolardan önemli bir sıçrama anlamına geliyor. Böylelikle yeni rekor da kırılmış oldu.

Korku ve Açgözlülük Endeksi 90’ın üzerinde

Bitcoin üzerindeki heyecan, 6 Kasım’dan bu yana sürekli olarak 90’ın üzerinde bir değeri koruyan korku ve açgözlülük endeksi ile gösterilebilir. O dönem Bitcoin yaklaşık 13 bin dolardan işlem görüyordu ve 17 Aralık’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi 23.800 doları ilan ederek kripto topluluğunu şaşırtmaya devam etti. Bitcoin’in bu başarısı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolar bu yana tam üç yıl içinde elde edildi.

Aşağıda Crypto Fear and Greed endeksinin iki aya yakın bir süredir 90 civarında gezinme şeklini vurgulayan bir ekran görüntüsü yer alıyor.

Yüksek kalan kripto korkusu ve açgözlülük endeksi, Santiment ekibi tarafından da benzer bir gözlemi yansıtıyor ve Bitcoin keşfedilmemiş bir bölgede olmasına rağmen trader’lar yükseliş hissiyatına devam ediyor. Santiment’teki ekibe göre, Bitcoin ile ilgili tartışmalar, BTC’nin yukarıda belirtilen 23 bin doların altına çekilmesine rağmen yüksek.

Bitcoin 25.000 doları da aşabilir

Kripto para endüstrisi, büyük bir düşüşün olası olmadığı konusunda bir fikir birliği ile Bitcoin’in kısa ve uzun vadeli tahminleriyle dolu. Bunun nedeni, şu anda toplu olarak hazinelerinde 953.190 BTC bulunduran kurumsal yatırımcılar tarafından sürekli Bitcoin biriktirilmesi. Bu da toplu olara 888.864 BTC biriktiren balinaların 9 Aralık’tan bu yana Bitcoin holdinglerinde %7,24’lük bir artışa tekabül ediyor.

Crypterium ekibi tarafından yapılan en son piyasa güncellemesine göre, 20.000 dolar Bitcoin’in makro destek alanı olarak hareket ederse sırada 24.000 ve hatta 25.000 dolar mümkün.

Şüphesiz önümüzdeki günlerde 24.000 dolar seviyesinin test edildiğini göreceğiz. Bitcoin, 4 saatlik zaman diliminde 23.600 doların üzerine çıkarsa onu kırabilir. Bu durumda büyük olasılıkla, en az 25.000 dolara kadar başka bir artış görebileceğiz.

Noel’in bir hafta içinde başlayacağı unutulmamalı. Bu, birçok piyasa katılımcısının pozisyonlarını düzelteceği anlamına gelir. Bu nedenle önümüzdeki hafta 20.000 dolar ve altına düşme ihtimalini göz ardı etmiyoruz.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin