Ethereum aktif arzı son 17 ayın en düşük seviyesinde: Fiyat nasıl etkilenecek?
Ethereum aktif arzı son 17 ayın en düşük seviyesinde: Fiyat nasıl etkilenecek?

23 Haziran Ethereum fiyat analizi: ETH yükselişini sürdürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 36 saat Ethereum fiyatı için son derece iyi geçti. Yaklaşık 1 haftadı 230-235 dolar aralığında sıkışan ETH, 22 Haziran TSİ 04.00 sularında ilk hamlesini yaparak 10 saat içerisinde 235 doları aştı. Bu aşamada çok kısa bir mola görüldü ve 19.00 sularında 240 dolar da kırıldı. Bu haberin yazıldığı anda Ethereum günlük yüzde 3’ün üzerinde kazançla 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine çıktı ve 241,64 dolardan işlem görüyor.

Ethereum fiyatı 248 dolarda tepe oluşturdu

Yükseliş aşamasında 250 dolara çok yaklaşan Ethereum fiyatı 248 dolarda bir tepe oluşturdu. Bu son ralli, %23,6 Fib geri çekilme seviyesini 227 dolardan 247 dolara çıkardı. Saatlik Ethereum grafiğinde 244 dolara yakın dirençle oluşan bir yükseliş bayrağı paterni var gibi görünüyor.

ethereum fiyatı, ethereum grafiği, ethereum ne kadar, ethereum analizi

İlk kilit destek 240 dolar ve 238 dolar seviyelerinde (son koparma bölgesi).

ETH grafiği ne anlatıyor? Olası senaryolar

Yükseliş yönünde ETH fiyatının kanal direncini 244 dolardan temizlemesi muhtemel. Boğalar 245 dolarının üzerinde ivme kazanmayı başarırsa 248 ve 250 dolar direnç seviyelerinin üzerinde daha fazla kazanç şansı yüksek. Boğalar için bir sonraki hedef 255 dolar hatta 262 dolar olabilir.

238 dolar seviyesinin büyük bir destek görevi görmesi muhtemel. Ethereum 238 doların üzerinde kalamazsa düşüş 234 dolardaki destek seviyesine ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya doğru genişleyebilir.

234 dolarlık destek bölgesinin altındaki herhangi bir kayıp, mevcut yükseliş görünümünü olumsuz etkileyecektir. Böyle bir durumda 225 dolarlık desteğe geri dönüş izleyebiliriz.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD: Yükseliş bölgesine geri dönmek üzere.
  • Saatlik RSI: 55 seviyesinin oldukça üzerinde, yükseliş işaretleri veriyor.
  • Büyük Destek Seviyesi: 238 dolar
  • Büyük Direnç Seviyesi: 248 dolar

Bu arada bugüne dek kaybolmuş toplam Bitcoin miktarı açıklandı. Sayıyı duyunca çok şaşıracaksınız. İlgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin