Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?
Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?

23 Ekim Litecoin (LTC) ve IOTA fiyat analizi: Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para birimi konumundaki Bitcoin son beş günde yüzde 15’in üzerinde artış gösterdi. Kripto para piyasası da bu yükselişin peşinden gitti. Grafiklerde kısa süre sonra düzeltmeler gözlemlense de altcoin piyasası bu haberin yazıldığı esnada hâlâ yükseliş belirtileri gösteriyor. Litecoin ve IOTA fiyat grafikleri incelendiğinde bu açıkça görülebiliyor.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Litecoin (LTC) fiyat analizi

23 Ekim Litecoin fiyat grafiği
23 Ekim Litecoin fiyat grafiği

Gümüş Bitcoin olarak adlandırılan Litecoin, uzun süredir dünyanın en büyük kripto para birimi ile güçlü bir korelasyon paylaştı. Bu korelasyonun gücü, LTC’nin Bitcoin liderliğinde yükseliş kaydettiği sonraki birkaç gün içinde de açıkça görülüyordu. Geçtiğimiz 7 gün içinde %15’in üzerinde artan ve 54,71 dolardan işlem gören Litecoin, ağustos ortasındaki zirvesinden hâlâ biraz uzakta. Ancak grafiklerde bir yükseliş eğilimi şekilleniyor gibi görünüyor.

Bu yükseliş eğilimi, Litecoin’in teknik göstergeleri dikkate alındığında açıkça görülebiliyor. Parabolik SAR’ın noktalı çizgileri fiyat mumlarının altında ve bu yükseliş piyasasının bir işareti. MACD çizgisi de sinyal çizgisinin oldukça üzerinde.

Litecoin, Bitcoin’in son yükselişi ve PayPal’ın artık Bitcoin, Litecoin, Ethereum ve Bitcoin Cash’i destekleyeceği haberi ile besleniyor.

IOTA fiyat analizi

23 Ekim IOTA fiyat grafiği
23 Ekim IOTA fiyat grafiği

Bir zamanlar kripto para piyasasının ilk 10’unda popüler bir dayanak noktası olan IOTA, son 1 yılda istikrarlı bir şekilde düştü. Litecoin gibi, IOTA da PayPal duyurusunun ve Bitcoin’in artışının arkasında yükseldi. Kripto para birimi hafta içinde %7’nin üzerinde artış gösterdi. Ancak söz konusu artışa rağmen, IOTA hâlâ dar bir fiyat kanalı içinde işlem görüyor.

IOTA’nın teknik göstergeleri, beklendiği gibi, son dönemdeki yükselişin altını çizdi. Chaikin Para Akışı, sermaye girişlerinin nihayet piyasadaki sermaye çıkışlarından daha yüksek olduğunu göstererek keskin bir artış kaydederken, Awesome Osilatör minimum pozitif ivme gösterdi.

Haberler tarafında baktığımızda ise IOTA, IOTA Vakfı’nın Coordicide’ın planlandığı gibi yayımlanacağını onayladı.

 

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin