224 yıllık İsviçre bankasının yeni odağı açıklandı: “Tokenleştirme”
224 yıllık İsviçre bankasının yeni odağı açıklandı: “Tokenleştirme”

224 yıllık İsviçre bankasının yeni odağı açıklandı: “Tokenleştirme”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1796’da kurulan İsviçre özel bankasının varlık yönetimi kolu Lombard Odier Investment Managers tarafından yönetilen ve yakın zamanda başlatılan bir fintech yatırım fonu, “tokenleştirme” odaklı şirketler arıyor.

Yeni fintech stratejisini mayıs ayında başlatan fon yöneticisi o zamandan beri zorlu piyasa koşullarına rağmen 250 milyon dolarlık varlık biriktirdi.

Köklü banka tokenleştirme politikasına odaklanacak

Fonun küresel fintech hisse senetleri portföy yöneticisi Jeroen van Oerle, ekibinin dijital varlıklar alanında yatırım yapmak için özellikle tokenleştirme sürecine dahil olan şirketlere odaklandığını söyledi. Uzmanlar bunun piyasalara daha fazla verimlilik ve likidite getirebileceğine inanıyor.

Bir kamu piyasaları yatırımcısı olarak Lombard Odier fintech fonu, en az 500 milyon dolarlık piyasa değeri olan gelir getiren firmaları hedefliyor. Van Oerle’ye göre, tamamen tokenleştirmeye odaklanan halka açık şirketlerde ciddi bir eksiklik söz konusu.

Fintech alanı büyük bir geleceğe sahip

Fonun yatırım kriterleri, dijital varlık şirketleri alanını sınırlıyor. Ancak yetkisi, token haline getirmenin ötesine uzanıyor. Van Oerle, fintech’i “mevcut finansal hizmetleri geliştiren veya yenilerinin oluşturulmasını sağlayan tüm teknolojiler” olarak tanımlıyor. Buna ödemeler, siber güvenlik, kişisel finans ve yazılım şirketleri de dahil..

Van Oerle konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Önümüzdeki beş yıl içinde, piyasaya çıkan bu tür yeni varlıklardan kimin yararlanacağını kesin olarak göreceğiz. Benim tahminim, bunların çoğunlukla bugün bilmediğimiz, kamuoyunda bilinmeyen ancak bu yenilik alanında ilgi gördükten sonra oldukça hızlı büyüyebilecek şirketler.

Bu arada Binance TR birbirinden güzel kampanyalarla faaliyetlerine başladı. Ayrıntılar için buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin