Popüler analistten bomba Ripple tahmini:
Popüler analistten bomba Ripple tahmini: "XRP sahneye çıkmak üzere!"

22 Nisan Ripple analizi: XRP kısa vadede düşüş sinyalleri veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’da kontrol ayıların eline geçmiş gibi görünüyor. Mevcut eğilim devam ederse XRP tekrar yükselmeye başlamadan önce 0,169 dolara düşebilir.

En popüler kripto para birimlerinden Ripple’ın hacmi, trade hacmi bakımından Bitcoin’in hemen yanında yer alıyor. Bugünkü açılıştan beri trade hacmi şimdiden 49 milyonu aşmış durumda. Ancak kripto para biriminin kısa vadede düşüş eğiliminde olduğunu söyleyebiliriz.

XRP düşüşe geçerse 17 senti de kaybedebilir

XRP için dört saatlik zaman çizelgesini yukarıda görebilirsiniz. Gün aralığı 0,18208 – 0,18636 dolar. Bu haberi yazarken, Ripple günün en yüksek seviyesine yakın işlem görüyor.

Kısa vadede ayı bayrağı oluşumu gösteren XRP şu anda, bayrağın paralel kanal kısmında seyrediyor. XRP düşmeye başlarsa %8,8 ile 0,16945 dolara ulaşabilir.

Bununla birlikte, 0,182 dolarda çok önemli bir destek var. Ancak MACD ve Göreceli Güç göstergesine bakarsak her ikisi de kısa vadede aşağı yönlü bir harekete işaret ediyor.

Hem Bitcoin hem de Ripple’ın hareketini ve yaklaşan olası düşüşlerini analiz etmenin en iyi yolu fiyat grafiklerini üst üste düşünmek olabilir.

BTC ve XRP’nin dört saatlik zaman çizelgesini yukarıda göreilirsiniz.

Bu grafikten önemli bir gözlem, Ripple’ın makro haberlere BTC kadar volatil bir karşılık vermiyor olması. En ufak bir iyi ya da kötü haber bile BTC’nin fiyatında muazzam hareketlere neden oldu.

Her ne kadar Ripple düşüşe geçse de BTC/USD kadar gerilemedi. Ripple şu anda bir konsolidasyon bölgesinde seyretmeye devam ediyor.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin