10 Ekim Litecoin (LTC) ve Dash fiyat analizi: Beklenen seviyeler
10 Ekim Litecoin (LTC) ve Dash fiyat analizi: Beklenen seviyeler

22 Nisan Litecoin analizi: LTC 44 doları aşamıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı 44 doların üzerine çıkmakta hayli zorluk çekiyor. Haftalık direnç henüz hafif bir gün içi yükseliş trendi çizebiliyor. Kripto para birimlerinin kralı Bitcoin de 7 bin doların altına düştü.

Litecoin güç kazanmak için zemin arıyor

4 saatlik grafikte Litecoin, ABD doları karşısında iki psikolojik yükseliş trendi çizdi ve yükseliş eğilimi gösterdi. LTC genel bir yükseliş trendi gösteriyor olsa da kırmızı mum düşüş eğilimi çiziyor. LTC 42 doların altına düştükten sonra 50 günlük günlük MA’dan destek almayı başaramasa da güçlü bir toparlanma bekliyor.

Gün içinde LTC piyasa ivme kazanana kadar engellerle karşılaşacak ve bu nedenle dalgalı görünebilir. Kripto para yatırımcıları Bitcoin halving öncesinde yükseliş beklerken, kotonairüs yakın zamanda biteceğe benzemiyor. Bu BTC fiyat yükselişinin Litecoin gibi güçlü altcoin fiyatı üzerinde etkili olacaktır.

Artan yönde dikkat edilmesi gereken büyük direnç 44 dolar. Aşağı yönde ise büyük destek 40 ve ardından 37 dolarda yer alıyor.

Teknik göstergeler

LTC RSI, çekiş kaybı nedeniyle yönsüz ticaretle 46,37’de duruyor. Teknik göstergeler düşüş gösteriyor ve yatay bir tablo çiziyor.

MACD, zayıf gün içi momentum nedeniyle sinyal hattı MACD çizgisinin üzerinden geçerken düşüş eğilimi gösteriyor.

cryptonewsz

Ripple (XRP) 10 dolara ulaşabilir mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin