Stellar Lumen fiyat analizi: XLM yükselecek mi? Teknik görünüm, önemli seviyeler ve beklenen yön
Stellar Lumen fiyat analizi: XLM yükselecek mi? Teknik görünüm, önemli seviyeler ve beklenen yön

22 Ekim Stellar Lumens (XLM) ve Cosmos (ATOM) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ile altcoinler arasındaki yüksek korelasyon devam ediyor. Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin 13.000 dolar seviyesinin yakınında işlem görüyor ve son 24 saat içinde %4,5’in üzerinde yükseldi. Kripto para sıralamasının daha da aşağısında, Stellar Lumens ve Cosmos da yükseliş hareketleri kaydediyor.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

22 Ekim Stellar fiyat grafiği
22 Ekim Stellar fiyat grafiği

Bu haberin yazıldığı sırada 0,0857 dolar değerleme ile son 24 saatte %2,5 artış gösteren Stellar Lumens, bir önceki hafta görülen düşük seviyelerden kayda değer bir artış kaydetti.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri Stellar Lumens’in fiyat mumlarının altında ve kripto para için bir yükseliş trendinin altını çizdi. Göreceli Güç Endeksi, hafif bir gerilemeye dikkat çekerken halen 60 civarında ve piyasada alım baskısına işaret ediyor.

Mevcut senaryo dijital varlığın 0,0852 dolarlık destek seviyesinin üzerine çıktığını görebilir. Aynı zamanda bu seviyedeki fiyat istikrarı da olası bir senaryo olmaya devam ediyor.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

22 Ekim Cosmos fiyat grafiği
22 Ekim Cosmos fiyat grafiği

Chaikin Para Akışı, Cosmos için sermaye girişlerinin çıkışlardan daha fazla olduğunu ortaya koyuyor ve piyasada yükseliş eğilimi oluşturuyor. Satın alma likiditesinde bir artış söz konusu.

Basit hareketli ortalamalar da yükseldi. 9 SMA, 20 SMA’nın üzerinde görüldü. Golden cross 5,557 dolarlık direnç seviyesine yaklaşırken yükselen ATOM piyasasını doğruladı.

Cosmos kısa süre önce, Cosmos ekosistemindeki düşük, orta ve yüksek riskli güvenlik açıklarını bulmak için açık kaynaklı bir topluluk ödül programı olan Stargate için bir yükseltme yayımladı.

Bu arada 22 Ekim Chainlink fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin