Ethereum ile aynı grafiğe sahip altcoin almak mantıklı mı?

22 Ekim Chainlink fiyat analizi: LINK için sıradaki hamle yükseliş mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DeFi çılgınlığının duraklamasıla Chainlink ve diğer altcoinlerin çoğu acımasız bir çöküş yaşadı. Sonrasında altcoinler için bir canlanma görünmeye başladı ve bazılarının grafiklerde daha yüksek noktalar görmesi muhtemel. Chainlink (LINK) 15 Ağustos’tan bu yana yaklaşık 2 aydır önemli bir fiyat düşüşü kaydetti. Ancak bu tutarlı düşüşün ardından gelişen bir yükseliş modeli var gibi görünüyor.

1 günlük Chainlink (LINK) grafiği

22 Ekim Chainlink (LINK) fiyat grafiği
22 Ekim Chainlink (LINK) fiyat grafiği

Üstteki grafiğin iki önemli yönü var: Teknik taraf ve ticaret tarafı. İlki, önemli seviyeleri ve almak isteyebileceğiniz ticaret yönünü gösteriyor. İkincisi ise giriş, çıkış ve kâr alma seviyeleri hakkında ayrıntıya giriyor.

LINK fiyatı bu haberin yazıldığı esnada doğası gereği bir yükseliş modeli olan yükselen üçgen oluşturuyor. Kripto paranın grafiklerde yukarı yönlü bir kırılma kaydetmesi halinde sırada iyi bir kâr elde etme seviyesi olarak hareket edebilen 13,4 ila 14,5 dolarlık direnç bölgesi bulunuyor.

10,88 dolar seviyesi çok kritik

0,236 Fibonacci seviyesindeki direnç (10,88 dolar) bölgesi iki veya üç defa denendiği için zayıflama belirtileri gösteriyor. Üçüncü seferin sonucu ise bir kopuş olabilir. Destek olarak 10,88 dolar seviyesinin başarılı bir şekilde yeniden test edilmesi, long pozisyonuna girmek için iyi bir nokta olabilir.

Yükseliş paterninin yanı sıra, RSI ve OBV de fiyatın son yükselişine işaret etti. Dahası, LINK dahil pek çok altcoin, Bitcoin ile veya Bitcoin olmadan bir ralli için hazır görünüyor.

Bu arada büyük borsalarda tutulan Bitcoin miktarı son 2 yılın en düşük seviyesine geriledi. Ayrıntılar için buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin