21Shares SIX Exchange'de popüler altcoin’in ilk ETP'sini başlatıyor
21Shares SIX Exchange'de popüler altcoin’in ilk ETP'sini başlatıyor

21Shares SIX Exchange’de popüler altcoin’in ilk ETP’sini başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot ETP (PDOT) Perşembe günü İsviçre SIX Borsasında listelenecek. İsviçre merkezli yatırım ürünü sağlayıcısı 21Shares, kripto para birimi Polkadot için dünyanın ilk borsada işlem gören ürününü (ETP) piyasaya sürüyor.

4 Şubat listeleme tarihi

Eskiden Amun olarak bilinen 21Shares Salı günü yaptığı açıklamada, Polkadot ETP’nin (PDOT) 4 Şubat’ta İsviçre SIX Exchange’de listeleneceğini söyledi.

Firma, listelemenin, kripto para birimi varlık sınıfına olan ilginin artmasının ortasında “piyasanın önünde” kalmak istediği için geldiğini söyledi.

Ethereum’un kurucu ortağı Gavin Wood tarafından kurulan Polkadot, parachain adı verilen çeşitli birbirine bağlı alt zincirleri destekleyen bir blok zinciri ağıdır.

CoinMarketCap’e göre Polkadot piyasa değeri şu anda 15 milyar dolar civarında ve DOT’u kripto para birimi sıralamasında beşinci sıraya yerleştiriyor.

21Shares AG CEO’su Hany Rashwan, “Avrupalı ​​yatırımcılar, özel bir anahtara veya düzenlenmemiş cüzdanlara ve borsalara ihtiyaç duymadan kolay erişim sağlamak için diğer önemli kripto varlıklarına dayalı yeni ürünler piyasaya sürmek için bize yaklaşıyor” dedi.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin