Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!
Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!

21 Nisan Ripple analizi: XRP düşüşe dur diyebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple son yedi gündür bir fiyat birikimi yaşıyor. Bu haftanın en düşük değeri 0,173 dolar olarak kaydedilirken haftanın zirvesi 0,195 dolarda yakalandı. Son 24 saatte %3’ün biraz üstünde değer kaybeden XRP bu haberin yazıldığı esnada 0,184 dolardan işlem görüyor.

Gün içi grafikte, kripto para 0,178 dolarda bulunan desteğe ulaştıktan sonra ABD doları karşısında yükseliş gösterdi. Ripple’ın 50 günlük ve 200 günlük günlük hareketli ortalamalardan destek alamayan fiyat eğilimi şu anda 20 günlük Bollinger Bantları’nın düşük kısmına vuruyor.

Geçen hafta XRP fiyatı; fiyat birikimi eğilimi ve ılımlı volatilite ile hafif bir yükseliş trendine girmişti.

XRP için teknik göstergeler

Teknik göstergeler, XRP MACD’sinin sinyal çizgisinin üzerine çıkmasıyla gün içi yükseliş farkını da vurguluyor. RSI, herhangi bir ticaret ekstremitesi göstermiyor: 41,96’da yer alıyor.

cryptonewsz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin