21 Mart Binance Coin, Monero ve Basic Attention Token fiyat analizi
21 Mart Binance Coin, Monero ve Basic Attention Token fiyat analizi

21 Mart Binance Coin, Monero ve Basic Attention Token fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin, birikim aşamasından sonra 300 dolarlık işaretin üzerinde bir hedef sundu. Monero’daki kazançlar 239,4 $ dirençle sınırlanırken, BAT rekor seviyelerden düşmesine rağmen 1 $ işaretini korudu.

Binance Coin [BNB] fiyat analizi

277,72 doların üzerindeki bölgeye satıcılar hakim oldu ve Binance Coin’in ATH’sine doğru toparlanmasını durdurdu. 245,17 Dolar desteğine düştüğünden beri, BNB, fiyat bir sonraki büyük dalgalanmaya hazırlanırken belki de bir birikim aşamasının bir yansıması olan, çalınan sınır davranışını gösterdi. OBV 277,72 $ direncinin üzerinde alımlar gösterirken, satış baskısı alım baskısından ağır bastığı için endeks düştü. Endeks ayrıca, fiyatın 4 saatlik zaman diliminde güneye doğru hareket etmesi nedeniyle alım aktivitesi eksikliği gösterdi.

Yaklaşık bir hafta boyunca yarım çizginin üzerinde sabit kalan Chaikin Para Akışı, yazı yazılırken düşüşle tehdit edildi. Boğalar için orta vadeli hedef 300 $ işaretinde kaldı. Bu seviyenin üzerinde bir artış, BNB’nin grafiklerde daha yeni rekorlar kırmasına neden olabilir.

Monero [XMR] fiyat analizi

239.4 $ direncinin üzerine çıkmak Monero’yu 260 $ civarında bir sonraki hedefine yükseltebilir, ancak ayılar geçen hafta fiyatı kısıtlı tuttu. Halihazırda 50 işaretinden kuzeye işaret eden RSI, önümüzdeki seanslarda yörüngesine devam ederse yukarı doğru bir kırılma sinyali verebilir. Ancak aynı düşüncenin, yazım sırasında satış tarafının yanında yer alan Awesome Oscillator üzerinde de yansıtılması gerekiyordu.

Göstergeler arasındaki eşitsizlik göz önüne alındığında, kısa vadede beklenmeyen keskin bir hareket görülebilir.

Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

Rekor seviyelerdeki soğumaya rağmen, Basic Attention Token 1 $ işaretini korudu. 4 saatlik zaman diliminde yükselen topaçlar, düzeltme süresinin sona erdiğini gösterdi. Bollinger Bantlarına göre düşük volatilite, ilerleyen bir konsolidasyon dönemine işaret ediyor. Şamdanlar Sinyal çizgisinin üzerine çıkarsa, konsolidasyon muhtemelen 1,27 $ direncinin altında gerçekleşecektir.

ADX Göstergesi 40’tan güneyi işaret etti ve boğaların piyasada güç kaybettiğini gösterdi. 25 işaretinin altına düşme, BAT ticaretini önümüzdeki seanslarda yana doğru görecektir. Bununla birlikte, boğalar, yazım sırasında desteğinin altında bir hamle konusunda dikkatli olmalıdır. Böyle bir olay muhtemelen BAT’ın bir sonraki savunma hattına 0,94 dolardan düştüğünü görecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin