21 Eylül Tron (TRX) ve Compound (COMP) fiyat analizi
21 Eylül Tron (TRX) ve Compound (COMP) fiyat analizi

21 Eylül Tron (TRX) ve Compound (COMP) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 11 bin dolar seviyesini zorlamaya devam ettikçe altcoin piyasası da dalgalanıyor. Dün 11.200 doları bir kez daha yakalayan BTC sonrasında yine satış baskısıyla karşılaştı ve 10.900 dolara geriledi. Tron da son dönemde düşüşte. Compound, yükseliş eğilimiyle diğer kripto paralardan ayrışıyor.

Tron (TRX) fiyat analizi

21 Eylül Tron fiyat grafiği
21 Eylül Tron fiyat grafiği

TRX, Eylül ayının başından bu yana düşüş trendi içinde ve kripto, 0,3 dolarlık direnç bölgesini test etmek için 0,265 dolardaki desteğini geri çekti. Orada reddedildi, ardından aynı desteği bir kez daha test etti.

RSI, kripto para önceki sıçramasında 50 seviyesini kısaca geçse de 43 değerinde. Önceki düşüş eğilimi göz önüne alındığında, RSI’nın tekrar 50’yi geçmesi pek olası görünmyor.

TRX, önümüzdeki birkaç işlem seansında bu seviyeyi kaybetmeden önce desteğinden daha küçük bir sekme gerçekleştirebilir gibi görünüyor. Kripto para, piyasa değerine göre 15. sırada ve 1,95 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Compound (COMP) fiyat analizi

21 Eylül Compound fiyat grafiği
21 Eylül Compound fiyat grafiği

Beyazla vurgulanan OBV göstergesinde yükseliş eğilimi görülüyor. Fiyat daha düşük seviyeler oluştururken OBV de yükseliyor. Bu, yakında bir tersine dönüşü gösteriyor olabilir ve analistlere göre COMP’un kısa vadeli bir ralli görmesi muhtemel.

Böyle bir ralli, kripto varlık için bir yükseliş eğilimi başlatabilir. Ancak COMP’un 152-155 dolarlık bölgede sert dirençle karşılaşması daha olası görünüyor.

Compound, 701 milyon dolarlık TVL ile DeFi projeleri arasında 7. sırada.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin