XRP satıcıları harekete geçti – fiyat sert düştü
XRP satıcıları harekete geçti – fiyat sert düştü

21 Aralık Ripple ve Dogecoin fiyat analizi: XRP ve DOGE’de beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin bugün 23.980 dolardan 22.400 dolara kadar geriledi. Öte yandan XRP, 0,6 dolarlık bölgeyi geçemedi ve satıcıların baskısıyla karşı karşıya kaldı. Söz konusu baskı XRP’nin bir kez daha 0,5 doları yeniden ziyaret edebileceğini gösteriyor. Dogecoin ise birkaç gün içinde parabolik hale geldi ve kazançlarının bir kısmını grafiklerde yeniden görmeye hazır.

Ripple (XRP) fiyat analizi

XRP geçen hafta %50 geri çekilme seviyesinin altına, yani 0,46 dolara indi. Ancak hemen ertesi hafta yükseldi. Piyasanın boğaları fiyatı 0,62 dolardaki direnç seviyesinin üzerine çıkarmaya çalıştı ancak başaramadılar.

OBV, yerel zirvesini 0,78 dolarda bulduğundan beri XRP’nin arkasında istikrarlı bir satış hacmi söz konusuydu. Satıcılar XRP’yi düşürmeye zorluyordu ve 0,51 – 0,47 dolar bölgesi bir kez daha hayati öneme sahip. RSI ayrıca piyasa yönünde ayılar lehine olası bir değişikliği belirtmek için 50’nin altına düştü.

%50 geri çekilme seviyesinin altındaki bir düşüş, XRP için daha önemli bir düzeltmenin başlangıcı olabilir. Bu süreçte 0,41 dolar ve 0,34 dolarlık geri çekilme seviyelerinin destek olarak hareket etmesi beklenebilir.

XRP başka bir ralliye başlamadan önce satın alma hacminin toplanması şart gibi görünüyor..

Haberler tarafına baktığımızda, Ripple CTO’su geçtiğimiz günlerde XRPL optimizasyonu için bazı “inanılmaz derecede cesaret verici” sonuçlarla karşı karşıya olduklarını duyurdu.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

DOGE’nin dalgalandığı şu günlerde Fibonacci Retracement aracı bazı önemli seviyeleri vurguladı. Yükseliş ivmesi kanıtlanabilir şekilde tükenmemiş olsa da, piyasa kesinlikle aşırı satın alınmış görünüyor.

MACD ve Signal hatları birbirinden oldukça uzaktı ve bu da yakın bir düzeltmenin muhtemel olduğunu gösteriyor. %61,8 seviyesinin 0,00379 ABD doları seviyesindeki yatay destek ile nasıl hizalandığına bağlı olarak, bu birleşme ve %50 geri çekilme seviyesinin DOGE’nin geri çekilmesini durdurması beklenebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin