2020 Bitcoin rallisi neden öncekilerden farklı? Raoul Pal açıkladı
2020 Bitcoin rallisi neden öncekilerden farklı? Raoul Pal açıkladı

2025 yılında Bitcoin fiyatı ne kadar olacak? Raoul Pal tahmin etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı, Washington’daki yardım görüşmelerinin çıkmaza girmesinin ardından kısa vadede önemli ölçüde rüzgârlar karşı karşıya kaldı. En büyük kripto para birimi, OKEx borsasının para çekme işlemlerini aniden duraklatmasıyla ilgili haberleri de savuşturmaya çalışıyor. Olumsuz duygu, Bitcoin’in 11.500 dolar seviyesinin üzerinde tutunamamasına neden oldu. Kısa vadeli görünüm kasvetli görünse da kripto savunucuları gayet olumlu. Konuyla ilgili konuşan Raoul Pal, “2025 yılında Bitcoin fiyatı ne kadar olacak?” sorusunu yanıtladı.

2025 yılında Bitcoin fiyatı ne kadar olacak?

Real Vision’ın kurucusu ve CEO’su Raoul Pal, birkaç gün önce verdiği bir röportajda kripto paraya duyduğu inancı ortaya koydu. Pal, sadece beş yıl içinde BTC’nin 1 milyon doları aşacağını iddia etti.

Pal açıklamasında şöyle konuştu:

Halving döngülerinden iki tane daha yaşayacağız. Kurumlardan ve konuştuğum tüm insanlardan bildiğim kadarıyla, buna muazzam bir para duvarı geliyor. Muazzam bir para duvarı, henüz insanların bunu yapmasına izin verecek borular yok ve ama geliyor.

Yarılanma yaşandığında madencilerin üretebileceği Bitcoin miktarı da yarısına kadar düşüyor. Bu, talep artarken BTC arzının azaldığı anlamına geliyor. Raoul Pal’ın yanı sıra, diğer piyasa gözlemcileri de yarılanmayı Bitcoin fiyatlarını artırmak için bir katalizör olarak görüyorlar.

Amiral gemisi kripto paranın fiyatını 1 milyon dolara çıkaracak olan para duvarının yanı sıra büyük ölçekli kurumlar da son aylarda Bitcoin’e yoğun ilgi gösteriyor. 10 milyar dolarlık bir varlık yönetimi firması olan Stone Ridge, hazine rezerv stratejisinin bir parçası olarak 10.000 BTC satın aldığını açıklarken, bu haftanın başlarında MicroStrategy ve Square de büyük alımlar yaptı.

Altın ve BTC’ye yönelim artıyor

Koronavirüs salgını ışığında, küresel ekonomi sayısız belirsizlikle karşı karşıya. Sonsuz para basımı ve hızla yükselen negatif getirili küresel vaziyet sürerken, yatırımcılar yatırımlarını korumak için giderek daha fazla Bitcoin ve altın gibi güvenli limanlara yöneliyorlar.

Bitcoin, bu yıl fiyatının yaklaşık %50 artmasıyla muhteşem bir ralli kaydetti. Altın da aynı zaman diliminde %25 kazançla oldukça iyi bir performans gösterdi.

Ancak Pal’a göre Bitcoin daha güvenli bir seçenek. Real Vision CEO’su şu anda altına yatırım yapıyor ancak yakın gelecekte BTC için altını bırakmayı planlıyor. Bunun nedeni, Bitcoin’in gelecekte altından “büyük ölçüde daha iyi performans göstereceğinden” %100 emin olması.

Peki sizce 2025 yılında Bitcoin fiyatı ne kadar olacak? Yorumlarda bizimle paylaşın. Bu arada BTC’nin yıl sonuna kadar 2017’dekine benzer bir patlama yaşayabileceği de iddialar arasında. Bu iddialarla ilgili ayrıntıları buradaki yazımızdan okuyabilirsiniz.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin