Animoca Brands, Metaverse fonlarını düşürüyor, peki neden?

2023 yılında patlaması muhtemel 5 Metaverse varlığı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber -2022 yılının bitmesiyle birlikte ocak ayından sonra patlamayı bekleyen bazı kripto para birimleri olabilir. 2023’te patlayacak ilk 5 metaverse kripto parası belki de en muhtemel ihtimallerden biri. 

Metaverse pazarı 2021’in sonunda ve 2022’de büyük bir popülerlik kazandı. Faydasını dünya çapındaki yatırımcılara gösterdi. Bununla birlikte, mevcut ayı döngüsü bu belirteçleri büyük ölçüde azalttı. Web3’ün artan benimsenmesi göz önüne alındığında; yakın gelecekte büyük bir potansiyel gösterebilirler.

Apecoin (APE)

Metaverse projelerinden beklenti oldukça yüksek. Özellikle bir Hype olacaksa bu Meta ile ortaya çıkacağı düşüncesi çok fazla olduğu görülüyor. Bu anlamda ilk kripto paramız Apecoin.

Ayı trendinin ortasında, Apecoin fiyatı ATH olan 39.4$’dan %90.45 düştü. Bununla birlikte, son yedi ayda, kripto para fiyatı, azalan bir trend çizgisinin etkisi altında istikrarlı bir seyir sergiledi.

Theta Network (THETA)

2021 senesinde birçok kripto para birimi gibi THETA iyi bir sıçrama yapmıştı. Hatta 2020 yılından bu yana proje büyük bi gelişim gösterdi.

Theta Network, nisan 2021’den bu yana istikrarlı bir düşüşe tanık oldu. Böylece, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 15,9 dolardan, fiyatlar %95,1 düştü ve şu anda 0,779 dolardan işlem görüyor.

Sandbox (SAND)

Metaverse projesi dediğimizde aklımıza gelen para birimlerinin başında Sandbox geliyor. V-top tersine dönüşünde, SAND token fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,4 $’dan 0,44 $’a düştü ve %94,4’lük bir düşüş kaydetti. Bununla birlikte, son dört aydır, SAND fiyatı düşen bir kanal modeli içinde sallanıyor .

Teorik olarak, bu yükseliş devam modeli, direnç trend çizgisinin kırılması üzerine güçlü bir yön rallisini teşvik edebilir. Bu kopuş, fiyatları 1,5 dolara çıkarabilir.

Axie Infinity (AXS)

AXS fiyatı, hem oyun hem Meta dünyasını kasıp kavurmuştu. Ama sonrasında piyasanın düşmesi ve Ronin ağının saldırısı düşüşe neden oldu. ATH olan 165,37 dolardan V-top geri dönüşüne dair bir ders kitabı örneğini gösterdi. 

Devam eden düşüş trendinin ortasında, fiyatlar zirveden %95,77 düştü. Şu anda 7,05 dolardan alıcı buluyor.

Decentraland (MANA)

Metaverse Hype’ını bşalatan kripto para birim olarak biliniyor. 2021 yılının sonlarında yaşadığı çıkışla 1-2 hafta içinde önemli bir büyüme kaydetti.

2021 yılında ATH yaptıktan sonra ise doğal olarak düşüşe geçti. Kasım 2021’den itibaren istikrarlı bir düşüş yaşayan MANA kripto para fiyatı, Tüm Zamanların en yüksek seviyesi olan 5,90 $’dan düştü ve %94,80 düştü. Ancak fiyat hareketinin gücünü yansıtan RSI göstergesi aşırı satım bölgesine doğru damping yapıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin