Dogecoin fiyat analizi: Önümüzdeki hafta nasıl hareket edecek?

2023 yılına az bir zaman kala Dogecoin fiyat hedefi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat hedefi, Elon Musk ile doğru orantılı hareket ediyor. Bu hemen hemen her zaman bu şekilde oldu. 2022 yılı nasıl kapatacağı tam bir çıkmaza doğru sürüklenirken, 2023 senesinde de beklentiler artabilir.

Dogecoin fiyat hedefini açıklamadan önce asıl Elon Musk tarafına göz atalım. Geçtiğimiz günlerde Muş, bir anket paylaşarak Twitter görevine devam edip etmemesi gerektiğini sormuştu. Milyonlarca insan bunun için oy kullandı. Çıkan sonuç ise Musk ve DOGE için olumsuz oldu.

Twitter topluluğu, Elon Musk’ın CEO olarak görev yapmasını istemedi. Bu kararın ardından Musk, görevini bırakacağını duyurdu. Böyle bir belirsizlik varken, Dogecoin serbest bir düşüşe doğru yol aldı.

Dogecoin fiyatı, Musk’ın kararından bu yana düşüşte

Meme coin, Elon Musk’ın Twitter CEO’su rolünden istifa edeceğini doğrulamasının ardından son 24 saatin en kötü performans gösterenlerinden biri oldu. 

5 Aralık’ta DOGE, yerel olarak 0,1110 dolarlık zirve kaydetti. Ancak o zamandan bu yana artan satış baskısı, 19 Aralık’ta 0,0700 dolara inen bir yapı oluştu. Bu da %37 kayıpla sonuçlandığını bize gösterdi.

Dogecoin fiyat hedefi

Memecoin , 2022’de ana akım bir kripto para birimi olarak kabul edilmek için çok ilerleme kaydetti. Aslında DOGE, diğer kripto para birimleriyle birlikte 2023’te Google Cloud kullanıcıları için bir ödeme seçeneği olarak kullanıma sunulacak. Fakat tüm bu gelişmeler Dogecoin fiyat hedefini henüz bir yere taşımadı.

Henüz meme coin için bir yol gözükmese de teknik veriler olumlu gibi. Teknik göstergeler, DOGE için orta vadede makul bir fiyat artışı olasılığına işaret ediyor. Memecoin haftalık 25 hareketli ortalamayı destekliyorsa, Anbessa Twitter hesabının tahminine göre DOGE’nin önümüzdeki birkaç yıl içinde 0,65 dolara ulaşma olasılığı var.

Bir diğer kripto analist topululuğu ise, Dogecoin fiyat tahmini için 1 dolarlık fiyat hedefinin yakın gelecekte ulaşılamayacağına inanıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin