featured

2023 yılı Safemoon için iyi bir yatırım aracımı mı? Merak ettikleriniz…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılı yeni bitti. Kripto yatırımcıları yeni yılda yatırım yapabilecekleri yeni para birimlerini aramaya başladı. Bu alanda güvenli ve son derece iyi projeler bulurken, riskli ve spam projeler de yer alıyor. Kripto topululuğunda yer alan yatırımcıların hemen hemen hepsi paraların bir kısımını riske edebiliyor.

Risk iştahının yoğun olduğu bu piyasada sürprizlerin yaşanması da elbette muhtemel. Bunlardan biri de 2023 yılı için Safemoon olabilir. Geçtiğimiz dönemlere baktığımızda yüksek riskine rağmen iyi bir kazanç kapısı oluşturdu.

Safemoon ekibi, bazı geliştirmeler neticesinde V2 versiyonunu piyasaya sürdü. Bunda da başarılı olan geliştirirler yine yatırımcı bulabildi. Pki SFM için yatırım mantıklı mı? İşte bu soru için biraz daha detaylara göz atalım.

Safemoon, 2023 yılında da yükselecek mi?

Bir Binance Smart Chain (BSC) tokeni olan merkezi olmayan finans tokeni SafeMoon V2’nin değeri, 2022’de çeşitli skandallarla karşı karşıya kaldı. Ancak 2023 yılı birçok kripto para birimi gibi olumlu oldu.

Ekosistem, Aralık 2021’deki V2 yükseltmesi gibi bir fiyat rallisi için olası bir katalizör olarak ağ geliştirmeye odaklandı. Yükseltme, kripto para biriminin kalitesini, güvenliğini ve erişilebilirliğini artırmayı amaçlıyordu.

Safemoon’daki en büyük tehlike ise geçtiğimiz sene içinde yaşanmıştı. Birkaç ünlünün yanı sıra yöneticileri, yatırımcıları tokenlerini tutmaları için manipüle etmekle suçlayan birkaç dava ile karşı karşıya kalmıştı.

Safemoon 1 Yıllık Görünüm

Sfemoon geleceği

SFM’nin bir yatırım ürünü olarak potansiyelini belirlemek, geçen yılki ağ tartışmaları göz önüne alındığında zor olabilir. Ağ istikrar yaşarsa, yatırımcılara 2023’te token’a güven ve genel inanç sunabilir.

Tartışmalara rağmen, SafeMoon’un henüz sağlam gerçek dünya kullanım durumlarına ulaşamadığını belirtmekte fayda var. Bu, varlığın gelecekteki fiyat hareketini etkileyebilecek bir unsurdur. Diğer yandan yatırımcıları hayranlarının varlıklarını satmak yerine ellerinde tutmalarını sağlayan orijinal konsepti konusunda ikna etme çabaları varlığı önemli konuma taşıyabilir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin