2022'nin starı Cosmos mu olacak?
2022'nin starı Cosmos mu olacak?

“2022’nin starı bu altcoin olacak!” Popüler analistten yeni yıl tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası ile ilgilenen kişilerce yakından takip edilen bir yatırımcı, 2022 yılında güçlü bir çıkış yapmasını beklediği altcoin’i açıkladı.

Cosmos (ATOM) 2022’yi güçlü geçirebilir

Altcoin Psycho takma adıyla bilinen analist, 2022 tahminlerini paylaştığı bir tweet’te, Cosmos’u (ATOM) çok yakından takip ettiğini ve yükseliş beklediğini belirtti. Analist, geçen yıl birinci katman akıllı sözleşme platformları Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL) gibi, ATOM’un da hızlı yükselebileceği görüşünde.

Analist, Cosmos için oluşturulmuş merkezsiz borsa (DEX) Osmosis’i (OSMO) de tartıştı. Psycho, Osmosis’ten”Cosmos ekosistemi için katalizör” olarak bahsettiği Haziran 2021 tweet’ini takip etti:

“Osmosis bugün yeni ATH’sini yaptı ve şimdi 76. sırada.

Bakalım bundan sonra ne olacak.”

OSMO bugün rekor kırdı

OSMO bugün 8,60 dolarla yeni bir zirveye ulaştı. Geçen yaz 4,50 doların üzerinde başlatılan altcoin, Temmuz ayında 1,24 dolara kadar düşüş yaşadı ve Eylül ayının en yüksek seviyesi 7,38 dolara çıktı. Osmosis, Aralık ortasından başlayarak 4 dolar seviyesinden çıkmadan önce dalgalı fiyat hareketleri yaşadı.

Altcoin Psycho, Cosmos token sahiplerinin sahip olacağı airdrop fırsatlarına atıfta bulunarak tartışmasını sonlandırdı.

“ATOM hakkındaki düşünceleriniz ne olursa olsun, bu yıl elinizde tuttuğunuzda airdroplarla etkileşime geçebileceksiniz.”

Cosmos’un toplam kilitli değeri (TVL) de dönüm noktasına ulaştı ve 277 milyon doların üzerinde likidite ile Osmosis’in arkasında ikinci sırada yer aldı.

ATOM, gün içinde %5,72 düşüşle 40,01 dolara geriledi. 20. sıradaki kripto varlığı, Aralık ortasında başladığı ralli ile yeni yıla başlarken 20 dolar aralığından 42 doların üzerine çıktı. Altcoin, Eylül ayında 44,42 dolar ile ATH’ye ulaştı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin