2022'de patlamaya hazir olan Shiba Inu rakipleri!
2022'de patlamaya hazir olan Shiba Inu rakipleri!

2022’de patlamaya hazır olan Shiba Inu rakipleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazar hakimiyeti düşmeye devam ederken, Shiba Inu rakipleri gün geçtikçe artıyor.

2020 ve 2021 yılları kripto para birimleri için adeta bir hız treni gibi geçti ancak bu durum Shiba Inu için son derece iyi fırsatlar yarattı. 

SHIB tokeni çeşitli nedenlerle ilgi odağı oldu, ancak şu anda piyasası o kadar yüksek değil. Yine de piyasaya giren yeni yatırımcılar için en popüler yatırım seçeneklerinden biri haline getiriyor. Shiba Inu, meme coin’in uzun vadeli yatırımlar için en güvenli seçenek olmayabileceğine inanan yatırımcılara ve eleştirmenlere değerini kanıtlamak için oldukça sıkı çalışıyor. 

Bununla birlikte, Shiba Inu, Musk’ın tercih ettiği Dogecoin’in egemenliğine doğrudan bir tehdit oluşturan kripto pazarındaki en iyi meme paralarından biridir. Ancak SHIB, kripto piyasasının çöküşünden bu yana son birkaç ay içinde bazı gerilemelerle karşı karşıya kaldı. 

Bu, çok daha alakalı piyasa araçları sağlayan Shiba Inu rakiplerine yönelik yatırımcı duyarlılığının artmasına neden oldu. Shiba Inu’nun kayıplarından kurtulmak isteyen yatırımcılar diğer ilgili seçenekleri tercih edebilirler. 

Bu yazıda, 2022 için en iyi Shiba Inu rakiplerini listeledik.

Decentraland

Decentraland, kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan Ethereum Blockchain tarafından desteklenen bir sanal gerçeklik platformu olduğunu iddia ediyor. Bu sanal dünyada, kullanıcılar üzerinde gezinebilecekleri, inşa edebilecekleri ve para kazanabilecekleri araziler satın alıyorlar. MANA, takas edilemeyen ERC-721 LAND tokenlerini almak için yakılması gereken bir ERC-20 tokenidir.

Axie Infinity

Axie Infinity, kısmen oyuncuları tarafından sahip olunan ve işletilen Blockchain tabanlı bir ticaret ve savaş oyunudur. Axie Infinity, oyuncuların Axies olarak bilinen jeton tabanlı yaratıkları toplamasına, üremesine, savaşı yükseltmesine ve takas etmesine olanak tanır. Axie Infinity ekosisteminin ayrıca, Axie Infinity Shards (AXS) olarak bilinen kendi benzersiz yönetim tokenine sahiptir.

Nano

Kripto uzmanları, Nano’nun uzun vadede kesinlikle Shiba Inu’yu geride bırakacağına inanıyor. Nano’nun Blockchain ağının amacı, ödeme yerleşim sürelerini hızlandırmak, maliyetleri büyük ölçüde azaltmak ve herkesin katılmasına izin vermek için süreci demokratikleştirmek. Bunun yanı sıra, ağı son derece ölçeklenebilir ve verimlidir, bu da işlemlerin işlenmesinde kolaylık sağlar. 

Fetch.ai

Fetch.ai, kripto ekonomisine sahip açık, izinsiz, merkezsiz bir makine öğrenimi ağı oluşturan bir yapay zeka laboratuvarıdır. Kripto, küresel veri ağından yararlanan görevleri yürütmek için özerk AI kullanarak herkesin bağlanabileceği ve güvenli veri kümelerine erişebileceği izinsiz bir ağ ile AI teknolojisine erişimi demokratikleştirir.

analyticsinsight


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin