"2022'de bu altcoin'e şans vermeyen üzülür!" Guru analistten tahmin

“2022’de bu altcoin’e şans vermeyen üzülür!” Guru analistten tahmin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto analisti, kripto dünyasının iki önemli kategorisini gözlemliyor ve bir altcoinin yükselmeye hazır olduğunu düşünüyor.

2022 Chainlink için iyi geçebilir mi?

Yeni bir strateji oturumunda, grafik gurusu Michaël van de Poppe 160.000 YouTube abonesine, cansız bir 2021’den sonra Chainlink’in (LINK) hem merkezsiz finans (DeFi) hem de Oracle ağları için bayrağı taşıyabileceğini söyledi.

“Bir yıl önce, şu an bulunduğumuz yerle tam olarak aynı seviyedeydik. Bu ne anlama geliyor? 2021, Oracle ve DeFi için Chainlink için en iyi yıllardan biri olmadı.

Ancak son zamanlarda DeFi bölümünde gerçekten güç gördük ve birden fazla DeFi protokolü patlama yaşadı. Devam etmesi çok muhtemel görünen güçler var.

DeFi güzel bir şekilde uyanırsa, Chainlink büyük olasılıkla takip edecek.”

Oracle ağları, akıllı sözleşmeleri yürütmek için gerçek dünya bilgilerini Blockchain’lere bağlayarak çalışır.

Van de Poppe, kripto varlığı için 2022 fiyat tahminlerini ortaya koyarken Chainlink’in Tether’e (USDT) karşı son zamanlardaki en yüksek ve en düşük seviyelerine dikkat çekti.

“Eğer 19,50 dolarda daha yüksek bir dip elde edersek, yine zirve seviyelere saldıracağız ve 33 dolar civarındaki yüksek seviyeleri kırdığımızda büyük olasılıkla kendimizi yeni bir trende sokacağız.

Ardından, Chainlink için bir sonraki hedefler olarak 77 ve 120 dolar ile devam etmek istiyoruz.”

Kripto analisti, yıllık kripto piyasası değerlendirmesini şu sözlerle tamamlıyor:

“2022, DeFi ve Oracle’ların yılı olacak.”

Chainlink şu anda günde %13’ün üzerinde artışla 26,83 dolara yükseldi. 17. sıradaki kripto varlığı son zamanlarda yükselişe geçti ve yeni yılın başlangıcından bu yana yaklaşık %41 oranında yükseldi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin