Bu sene Bitcoin'i geçebilecek 3 kripto para birimi
Bu sene Bitcoin'i geçebilecek 3 kripto para birimi

Bitcoin’i unutun: 2022’de BTC’yi devirebilecek 3 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 2022’de şu ana dek ortalama bir performans gösteriyor. Bugün itibarıyla son 30 günde %18 değer kazanarak 42.000 doları aşmış olmasına rağmen Bitcoin, 69.000 dolarlık zirvesinin halen %38 altında.

Bitcoin mevcut fiyat aralığında konsolide olmaya devam ederken, 2022’de BTC’den daha iyi performans göstermesi beklenen 3 kripto parayı listeledik.

1. Aave (AAVE)

Aave fiyatı son dört hafta içinde %28 arttı ve 165,88 $ fiyatla Bitcoin’in yükselişini %10’luk bir farkla geride bıraktı. Aave, bireylerin doğrudan birbirleriyle bir düzineden fazla kripto türünü ödünç almalarını ve ödünç vermelerini sağlayan merkezsiz bir finans (DeFi) platformudur. Aave, DeFi alanında “flash krediler” adı verilen teminatsız kredi seçenekleri sunan ilk projeydi.

Ek olarak, Aave ağındaki borçlular, piyasa koşullarına bağlı olarak değişken ve sabit faiz oranları arasında kolayca geçiş yapabilir ve yatırımcılar için daha fazla kontrol ve tasarruf sağlar.

2. Elrond (EGLD)

Elrond şu anda, son dört hafta içinde %33 artışla 184,89 dolar seviyesinde fiyatlandırılıyor. Bu performansıyla kripto para birimi, Bitcoin’in performansının neredeyse iki katına ulaşmış durumda. Elrond geliştiricileri, projeyi “yeni internet ekonomisi, merkezsiz uygulamalar ve kurumsal kullanım” için bir Blockchain platformu olarak tanımlıyor.

Temel farklılığı, bir kuruşun 1/100’ü daha düşük bir işlem maliyetiyle, altı saniyede gerçekleşen işlem yerleşimleriyle, saniyede 15.000’den fazla işlemi gerçekleştirme yeteneğiyle son derece ölçeklenebilir ve hızlı olmasıdır. Platformun benimsenmesini sağlamak için proje, Elrond katmanında merkezsiz uygulamalar oluşturan geliştiricilere, bir tür telif paylaşım modeli olarak akıllı sözleşme ücretlerinin %30’una kadar kazanmalarını sağlıyor.

3. Kyber Network (KNC)

Kyber Network, CoinMarketCap’e göre son 30 günde %53 arttı. Bu performans aynı dönem için Bitcoin’in getirisinin yaklaşık üç katı. Kyber şu anda token başına 3,29 dolardan işlem görüyor. Kyber, kullanıcıların üçüncü taraf merkezi bir borsa olmadan doğrudan birbirleriyle kripto takas etmelerini sağlayan ilk araç olduğunu iddia ediyor. Çeşitli likidite havuzları (akıllı bir sözleşmeye yatırılan fonların bir koleksiyonu) için yüksek güvenlik düzeyine sahip blok zincirler arasında bir bağlayıcı olarak hizmet etmek üzere tasarlanmıştır.

Kyber yapısı ayrıca geliştiriciler için son derece “kullanıcı dostudur”, bu da yeni hizmetlerin, özelliklerin ve kullanım senaryolarının tüm Kyber ağında hızlı bir şekilde başlatılmasını ve dağıtılmasını sağlar.

Bunların Motley Fool tarafından aktarılan fikirler olduğunu ve finansal tavsiye olmadığını lütfen unutmayın. Her yatırımcı kendi araştırmasını yapmalı ve sadece kaybetmeyi göze alabilecekleri kadar yatırım yapmalıdır. Bitcoin ile ilgili beklentiler önümüzdeki yıllarda kaya gibi sağlam olsa da şimdi dikkate almaya değer başka kriptolar da var.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin