Kan banyosuna rağmen, strateji uzmanı Bitcoin için patlama çizelgesini paylaştı

2022 yılında zirvenin sahibi Bitcoin! Bakın hangi rakipleri geride bıraktı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin adını sadece dijital alemde duyurmuyor. Artık geleneksel piyasaların güçlü bir rakibi olarak göze çarpıyor. 2021 ve 2022 yılı itibarıyla klasik piyasalara güçlü göz dağı verebilen bir BTC görüyoruz. Piyasaların hakkından gelen lider kripto para birimi, pek çok hisseyi geride bırakıyor. Ayrıca piyasa değeri ile de yıllardır hüküm süren şirketleri saf dışı tutuyor.

Şimdi son olarak Bitcoin, Apple’ın hissesi olan APPL ve Tesla’nın TSLA gibi önde gelen şirketleri geride bıraktı. Nasdaq borsasında alıcı bulan her iki hisse Bitcoin’in gersinde kaldı. Kripto para biriminin 2022’de en popüler yinelenen satın alma varlığı olduğu ortaya çıktı .

Miami’deki Bitcoin Konferansı 2022’de bir konuşma yapan Robinhood’un Ürün Sorumlusu Aparna Chennapragada, şirket istatistiklerine göre, Bitcoin’in bu yıl şimdiye kadar yatırım platformunda küresel devler Tesla ve Apple’ın önünde en çok geri satın alınan varlık olduğunu belirtti.

Bitcoin, en güçlü hisseleri geride bıraktı

Gerçekten de, amiral gemisi dijital varlık, 2022’de Apple’dan daha fazla tekrarlanan satın alma kaydetti. Ancak özellikle dikkate değer olan, Ethereum ağının yerel tokenı olan ETH’nin en popüler üçüncü yinelenen satın alma olmasıydı. Robinhood Ürün Sorumlusu Aparna Chennapragada,

“Bitcoin, tüm varlık sınıflarında 2022 için bir numaralı tekrarlanan alım varlığıdır. Tesla’nın önünde, Apple’ın önünde. Bu, normalleşmek ve daha fazla insanın kripto ve Bitcoin dünyasına girmesini sağlamak için gerçekten açık bir dönüm noktası.”

İlk 10’a giren bir diğer kripto para birimi ise, DOGe. Uzun süredir destekçisi ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın %9,2 hisse satın aldığı haberinin ardından bu haftanın başlarında %30’dan fazla kısa bir artış yaşayan meme coin listede kendine yer bulabildi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin