2022 yılında izlenmesi gereken varlıkları Grayscale CEO’su açıkladı!

2022 yılında izlenmesi gereken varlıkları Grayscale CEO’su açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto varlıkları 2021 yılını büyük bir sükse ile geride bıraktı. Dolu dolu geçen bir yıl sonrası 2022’nin aynı şekilde geçmesi bekleniyor. Her ne kadar şu an yaşanılan düşüşler fazla olsa da beklentinin hep olumlu olduğunu görüyoruz. Geçtiğimiz seneye damga vuran pek çok varlık oldu. Bu sene ise yine sürprizler yaşanabilir. Grayscale CEO’sunun ise beklentisi ise oldukça farklı. 

Grayscale Investments’ın CEO’su Michael Sonnenshein, kripto piyasası 2022’ye sıçrarken izlenecek trendleri açıkladı. Bu sene yeni trendlerin gelişeceği bekleniyor. Piyasanın önde gelen isimleri yeni trendlerin peşinde koşuyor. Revaçta olan kripto varlıkların tercih edilmesi bu süreçte garantili olmayı sağlayabilir. 

Şirketin CEO’su Sonnenshein, yatırımcılara yeni yol haritası hakkında ipucu verdi. Dijital ekonominin hala erken aşamalarında olduğuna inandığını söyledi.

Grayscale CEO’su için yeni sene daha iyi geçecek

CEO, yatırımcıların yeni yılda kriptonun altyapı gelişimini izlemesinin önemli olduğunu düşünüyor. Grayscale Investments’ın CEO’su Michael Sonnenshein, 

“Kripto ekonomisi ve mevcut finansal piyasalar giderek daha fazla iç içe. Bunların en çekici uzun vadeli yatırım fırsatlarından bazılarını sağlaması muhtemeldir. Grayscale, omurgayı oluşturan protokollere sorunsuz, erken erişim belirleme ve sağlamaya odaklıdır.”

2022 CEO’ya göre NFT ve Web3 yılı olacak. Michael Sonnenshein, “Web3’ün bu yıl boyunca heyecan verici yatırım fırsatları sunacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu. Buna ek olarak ekibin NFT gelişimlerini yakından izlediğini söyledi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin