Ünlü analist, 2022 yılında çok konuşulacak altcoin'leri paylaştı!
Ünlü analist, 2022 yılında çok konuşulacak altcoin'leri paylaştı!

Ünlü analist, 2022 yılında çok konuşulacak altcoin’leri paylaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası zor bir hafta geçirirken topluluk birkaç altcoini yakından takip ediyor. Bunlarda ilki IOTA, 2021 yılında platformunda beta sürümü aracılığıyla akıllı sözleşme yeteneklerini entegre etti. IOTA’nın 2022 yılında birkaç ortaklık ve lansman gerçekleştirmesi bekleniyor.

Yakın tarihli bir yayına göre, projenin odak noktası artık gelişmeleri ana ağa getirmek. Bununla birlikte, IOTA üzerine inşa edilen bazı NFT ve metaverse projelerini sık sık gündem oluyor. Bu, Disentangle ve IOTA Plus gibi erken aşama adlarını içerir.

Bununla birlikte, kripto analisti Lark Davis, yaklaşmakta olan SOL metaverse SOLICE’ın da ilginç bir proje olacağını vurguladı. Lark Davis şunları söyledi:

“Herkes temelde bir sonraki Sandbox’ı, bir sonraki Decentraland’ı arıyor. İşte bunun versiyonu olabilecek bir proje.”

2022 yılının ilk çeyreğinde, platformun Solice Metaverse’de mini oyunlar tanıtması ve ayrıca stake etme ve LAND ön satışlarını tanıtması bekleniyor.

Ünlü analist bu altcoinlerin parlayabileceğini söylüyor!

Bununla, kripto piyasasının 2022 gündeminde Terra yer alabilir. Kripto yorumcusu Route 2 FI kısa süre önce, Anchor gibi ilginç protokollerine dikkat çekerken Terra’nın yerel altcoini LUNA’nın değerinin hâlâ düşük olduğunu söyledi.

İleriye dönük olarak, analist Davis, altcoinler arasında benimsenmesi önemli şekilde artan Chainlink’e dikkat çekti. Davis’e göre Chainlink 2022 yılında parlayabilecek altcoinler arasında olabilir. Geçen yıl boyunca, Chainlink Ağının Toplam Değerinin (TVS) 75 milyar doları aştığı bildirildi, bu da her yıl 10 katın üzerinde bir artış anlamına geliyor. 1000 proje ile Chainlink’in resmi açıklaması şu şekilde yer alıyor:

“Zincir bağlantılı uygulamalar, kritik piyasa verilerini zincir üzerinde getiren oracle ağları tarafından desteklenen #DeFi kredilendirme ve türev piyasalarında TVL’nin çoğunluğunu güvence altına alıyor.”

Ayrıca, canlı projelerin önümüzdeki yıl muhtemelen iki katına çıkabileceğini belirtmekte fayda var. Chainlink’in bu yıl staking’i başlatmasıyla ilgili tartışmalarla, Zincirler Arası Birlikte Çalışabilirlik Protokolü’nün (CCIP) piyasaya sürülmesi de göz önünde bulundurulması gereken önemli bir husus.

Curve de analistin dikkatini çeken altcoinler arasında. Lark Davis şu sözler Curve ve Convex Finance’a dikkat çekti:

“Bu varlıkların her ikisi de hâlâ büyük potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum. Her ikisi de piyasa değeri olarak gerçekten birkaç milyar dolar değerinde.”

Özellikle, Convex’in DeFillama’da 20 milyar dolara yakın toplam kilitli (TVL) değer bulunuyor. Ayrıca geçen ay en iyi performans gösteren altcoinlerden biriydi.

“Bu paralar her ikisinin de arzının çoğu kilitlendi. Bu, piyasada mevcut olanın, bu kripto paraların toplam arzının çok küçük bir kısmı olduğu anlamına gelir. Bu da buna gerçekten büyük bir fiyat katalizörü olarak bakabileceğimizi gösteriyor.”

Yukarıda belirtilen projelerin yanı sıra, kripto analist, Moonbeam gibi yeni lansmanları nedeniyle Polkadot’ta dikkat çekiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin