Uzman analiste göre, 2022 yılının sonuna kadar bu 6 kripto para uçacak!
Uzman analiste göre, 2022 yılının sonuna kadar bu 6 kripto para uçacak!

Uzman analiste göre, 2022 yılının sonuna kadar bu 6 kripto para uçacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birçok dijital varlık tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştığı için Kasım, kripto para birimleri için en yoğun sezondu. Bitcoin o ay 70.000 dolara dokundu ve Ethereum 4.800 doların üzerine çıktı. Ancak bu yıl sektöre pek de iyi davranmadı. Kripto piyasası 2022’nin ilk çeyreği için yatay bir seyir izlerken, Bitcoin ve Ethereum fiyatları bugüne kadar sırasıyla %6 ve %16 düştü.

Yapay zeka destekli bir kripto araştırma ve medya platformu olan Token Metrics’in kurucusu Ian Balina, aslında Kasım ayından beri ayı piyasasındayız ve yılın geri kalanında fiyat hareketinin nasıl görüneceğini söylemek zor. Bu yüzden önümüzdeki beş yıl boyunca olacağına inandığı varlıklara, özellikle de Ethereum’a rakip olan katman 1 blok zincirlerine bağlı kalıyor.

Insider’a yakın zamanda portföyünün çok değişken olduğunu ve ayı piyasasında hayatta kalamayacağını düşündüğü her şeyin kaldırıldığını söyledi. Balina, “Bu yüzden ayı piyasası dostu bir portföye gittim” dedi. Ek olarak, platformu daha ölçeklenebilir, güvenli ve sürdürülebilir hale getirecek olan Eth 2.0 olarak bilinen Ethereum yükseltmesinin başlatılmasının çok uzun sürdüğünü söyledi.

Akıllı sözleşmeler için destek gibi Ethereum ile aynı yardımcı programı sağlama yeteneğine sahip blok zincirleri, daha hızlı ölçeklenebilirlik ve daha iyi işlem ücretleri sağlar. Balina, yalnızca mevcut kripto ayı piyasasını savuşturmakla kalmayıp aynı zamanda bir gün Ethereum‘u tahttan indirebilecek bir blok zinciri ararken yakından ilgilendiği altı kripto projesinden bahsetti.

Ayı piyasasını atlatmak için 6 kripto

Terra Luna (LUNA), stabil coin kullanan bir ödeme ağıdır. Protokolünde yüksek verim tasarrufu, yatırım ve ödemeleri kolaylaştıran üç ana uygulama ile çözüm odaklıdır.

Avalanche (AVAX), akıllı sözleşmeleri destekleyen ve Ethereum ile uyumlu olan bir hisse kanıtı katmanı-1 blok zinciridir. Merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak ve dağıtmak için kullanılabilir. Web sitesine göre hızlı, düşük maliyetli ve çevre dostu.

Lido DAO (LDO), kullanıcılara ETH yatırma ve stETH’de ödüller alma fırsatı vererek, yüksek likidite ile stake etmeye izin verir. Gelecekte, kullanıcılar, kullanıma sunulduğunda ETH2’deki eşdeğer miktar için stETH’lerini çekebilecekler.

Solana (SOL), akıllı sözleşmeleri destekleyen bir katman-1 blok zinciri. Platform, daha düşük gaz ücretleri ile Ethereum’dan daha hızlı, bu da muhtemelen NFT işlemleri için sadece Ethereum’dan sonra ikinci olmasının nedenidir.

Cosmos (ATOM), blok zincirlerinin birbirleriyle ölçeklenmesine ve birlikte çalışmasına izin verir. Düşük işlem ücretleri ile yedi saniyede işlem yapabilen bir hisse kanıtı katmanı-1. Bu platform hakkında benzersiz olan şey, işlem ücretlerinin birden fazla tokenle ödenebilmesi.

NEAR Protocol (NEAR), yavaş işlem oranları, sınırlı verim ve zayıf uyumluluk sorunlarını çözen bir katman-1 blok zinciridir.

businessinsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin